Super service, snelle levering en goede kwaliteit.

Super service, duidelijke afspraken en geweldige monteur

De geleverde producten voldoen aan alle verwachtingen. Goed geteld, fijne winkel

Vlotte levering van kindermatrasje

Product zoals beschreven en vlot geleverd. Goeie ervaring met dit bedrijf!

Prima matras voor een prima prijs

Na contact te hebben gehad met een van de medewerkers (prima geholpen!) een kindermatras besteld. Ons meisje slaapt weer heerlijk op haar nieuwe matras!

goed serbice ook ivm corona aanpassingen

Goede ervaring...goede uitleg en terugkoppeling met telefoniste

Duidelijke informatie en snelle levering

Duidelijke informatie, makkelijke website, snelle levering. Prijs kwaliteit goed

Goed product, super snelle levering.

Ik heb hier een matras besteld. Toen ik contact zocht ivm een vraag werd snel gereageerd en ben ik geholpen. Inmiddels heb ik de matras voor mijn zoon die er goed op slaapt.

Goed product voor een prima prijs

Prettige site met prima producten. Zeker een aanrader.

Snelle reactie op Whatsapp (zaterdagmiddag tegen zessen) en toen heel leuk en goed geholpen. Ook per mail duidelijke communicatie over de bestelling en bezorging. Bestelling snel bezorgd, goed verpakt.

Snelle levering en reactie bij vragen.

Ik had een kindermatras besteld en wilde deze graag omruilen voor een luxere versie. Dat was geen probleem. Het matras moet nog worden uitgeprobeerd.

Heel fijn matras en snelle levering

Zeer tevreden!

De orderbevestiging was enthousiast en duidelijk. Ze vonden het 'superleuk' dat ze mijn bestelling hadden ontvangen! Mijn bestelling werd snel geleverd en het was keurig verpakt. Ik ben ook heel tevreden over mijn bestelde product: een koudschuim kindermatras. Ik ga er nog 1 bestellen voor mijn andere dochter.

Uitstekend geholpen

Ik zocht een matras voor mijn dochter van 10. Contact gehad via app en ik ben vriendelijke geholpen. Het matras was 3 dagen na bestelling binnen. Nu nog gaan uitproberen hoe het slaapt. Prima service. Bedankt!

Matras besteld, snel en netjes geleverd. Prima ervaring.

niets mis mee!

Alles werd snel verzonden en voldoet aan de verwachtingen. Wij zijn tevreden!

Prima service en snelle levering

Ik had wat vragen gesteld via de app en kreeg snel en vriendelijk antwoord. Na de levering bleek er een naadje los. Na een mail kreeg ik diezelfde dag nog antwoord dat er een nieuwe tijk opgestuurd is. Wat een fijne service!! Heel erg bedankt

Kwaliteitsproducten snel en netjes geleverd.

Duidelijke omschrijving van de producten. Worden netjes verpakt en snel geleverd. Top service en top kwaliteit.

Goed product en snelle levering.

Ik heb een goede ervaring met kinderkamerwebwinkel. Het matras dat we besteld hebben is goed. In de mail een persoonlijk contact en snelle levering.

Super service en snelle levering

De site is erg duidelijk met veel informatie over het product. In co tact met klantenservice kreeg ik snel antwoord op mijn vragen en werd ik vriendelijk geholpen. Bestellen is eenvoudig en leveren verliep snel. Super!

Goede service en perfect klantcontact

Wij hebben het bedhouse met zwartvdak besteld. Op de website stond aangegeven dat het binnen 8 werkdagen bij ons thuis zou zijn, maar dat werd nog een aantal dagen later. Iedere dag namen ze telefonisch contact op en hielden me perfect op de hoogte over de status van de bestelling. Daarnaast heb ik een gratis dekbedovertrek uit mogen zoeken voor de langere levertijd. Wij zijn ontzettend blij met het bed en de goede service, bedankt!

Prettige website met duidelijke informatie.

Kinderkamerwebwinkel geeft heldere informatie over het product. De website is toegankelijk, over de bestelling wordt de klant goed ingelicht. Over de aflevering van het product zijn we niet tevreden, chauffeur niet gezien en/of gehoord. Wel, ruim na afgesproken leveringstijd, een e-mail gehad: “jammer dat we je niet thuis troffen”.....

Prima producten voor een prima prijs en duidelijke website

Twee kindermatrassen gekocht. Dik tevreden met de kwaliteit, info op de website, prijs én snelle verzending!

In 1 woord top

Als wat gezegt word in de mail word waar gemaakt.

Prima en degelijk product

Makkelijk te monteren bed van goede kwaliteit

Snelle service, goede prijs/kwaliteit verhouding.

Snel een passend matras gevonden en fijne service, snelle bezorging! Nog niet in gebruik genomen dus dát valt nog niet te beoordelen. De webshop bevalt goed!

Kompasstraat 2 B

2901 AM Capelle aan den ijssel

Over Kinderkamerwebwinkel.nl

Kinderkamerwebwinkel.nl levert al meer dan 10 jaar topkwaliteit kinderbedden, kindermeubels, matrassen en beddengoed met laagste prijsgarantie. In 2024 wordt via de nieuwe webwinkel Kidssleep.nl ook de beste kindermatrassen en kinderbeddengoed verkocht. Bekijk hier de reviews die verzameld zijn met Kiyoh. Daarnaast kunnen jullie ook nog op Google meer reviews van ons vinden.