klantvriendelijk website met snelle levering

Zijn zeer behulpzaam. Ik had een aantal vragen via whatsupp gesteld, zeer snel antwoord op gekregen. Daarnaast hebben ze een snelle levering. Ik heb al 2 keer bij ze besteld en zal zeker nogmaals bestellen als ik iets nodig zou hebben.

Prima service, goede kwaliteit

Goed comfortabel matras, dochter slaapt als een roosje, volgende dag geleverd!

Zeer duidelijke communicatie en zeer snelle levering

Woensdagavond 23.00 uur besteld. Op ons verzoek dinsdag 09.30 uur geleverd. Koningsdag zat er ook nog tussen. Geweldig!

Uitstekende producten en service!

Door een fout van mijn kant een verkeerde maat matras besteld. Na zeer prettig contact werd er direct geregeld dat dit matras binnen 3 dagen omgeruild kon worden zonder extra kosten! TOP service dus!

Fijne webwinkel

Een bed besteld voor mijn zoontje, hij is er heel erg blij mee. Ruim binnen de aangegeven levertijd een mail ontvangen om een bezorg afspraak in te plannen. Bed en matras van goede kwaliteit. Erg tevreden dus ga hier zeker nog eens bestellen.

Very Satisfied

Ordering went smooth and quick, no problems what so ever. Our son is very happy with his new mattress. Good quality and very comfortable! Website is helpful in making a choice. Thank you!!

Vond de uitleg op de site super duidelijk, bestelling ging makkelijk en super snel en heel netjes geleverd! Top service!!!

Duidelijke informatie en super snelle service!

Alles perfect!

Product zoals verwacht

Fijne webshop!

Goede ervaring met eerder besteld bed voor mijn dochter, nu opnieuw hier besteld voor mijn zoontje!

Helemaal top

Prima prijs-kwaliteit verhouding en snelle levering conform afspraak. Kortom helemaal top

Een geweldige webwinkel

Mooie producten, goede kwaliteit, snelle levering en goede communicatie.

Prima ervaring

We hebben een bestelling geplaatst en deze is goed ontvangen binnen de gestelde tijd daarvoor.

Duidelijke informatie, snelle levering.

Duidelijke informatie, snelle levering.

Fijne producten en super service

Fijne website, heel overzichtelijk en goede uitleg over de producten. Duidelijke communicatie en een goede service, snelle levering. Wij zijn heel tevreden.

Zoals ieder dat wil

Snel contact ondanks coronacrisis. Prettig contact gehad. Eerlijk advies. Snelle levering. Hartstikke fijne ervaring

Ontzettend tevreden

Fijn en snel geholpen. Het bed nog mooier en van goede kwaliteit dan verwacht. Echt een aanrader om hier meubelen te bestellen!

Tot nu toe zeer tevreden. Snelle levering!

Wij hebben via de website een matras besteld. Fijne en overzichtelijke website met nuttige informatie. Dit was prettig om tot een juiste beslissing te komen. Het matras werd heel snel geleverd en ziet er keurig uit. Nog niet uitgeprobeerd, maar de reviews waren goed dus verwacht geen problemen.

Fijne informatie

Op zoek naar een matras voor het nieuwe bed voor onze peuter vond ik lastiger dan verwacht. Erg fijn dat er op deze site goed uitgelegd staat wat belangrijk is hiervoor, dit en het feit dat je 100 dagen mag proefslapen geeft een goed vertrouwd gevoel. Tot nog toe geen spijt!

Goede en snelle webshop

De aankoop van het kindermatras snel en goed afgehandeld. Product voldoet helemaal aan de verwachtingen en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Voldoet aan alle verwachtingen

Keurig de juiste producten geleverd gekregen, werd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Geen op- of aanmerkingen.

Duidelijke omschrijvingen en prima levering

Op de site werden de producten duidelijk uitgelegd. Ook meer achtergrondinformatie welk matras voor kinderen het beste is. Makkelijk bestelproces en prima levering.

snelle service

Snelle service. Ook werd er niet moeilijk gedaan toen een product beschadigd was door de bezorging. Een dag later hadden we alweer een nieuw exemplaar!

Prettige duidelijke communicatie voorafgaand aan levering. Geleverd volgens afspraak. Bed is van goede degelijke kwaliteit. Echt heel mooi en een aanrader! Erg blij mee!

Perfecte service

Perfecte service! Attente bezorger en toen later bleek dat twee onderdelen beschadigd waren tijdens transport zonder moeite nieuwe onderdelen ontvangen.

Kompasstraat 2 B

2901 AM Capelle aan den ijssel

Over Kinderkamerwebwinkel.nl

Kinderkamerwebwinkel.nl levert al meer dan 10 jaar topkwaliteit kinderbedden, kindermeubels, matrassen en beddengoed met laagste prijsgarantie. In 2024 wordt via de nieuwe webwinkel Kidssleep.nl ook de beste kindermatrassen en kinderbeddengoed verkocht. Bekijk hier de reviews die verzameld zijn met Kiyoh. Daarnaast kunnen jullie ook nog op Google meer reviews van ons vinden.