Snelle levering van fantastische matrassen

Goede matrassen, voldoen aan al mijn eisen. Mijn tweeling (van 3) slaapt geweldig!

Een matras gekocht voor kinderbed. Lastig te zeggen na 1 week hoe de kwaliteit is maar vooralsnog zeker tevreden! Heb er zelf even op gelegen en ligt prima. Snelle levering ook!

Snelle bezorging

Matras hier besteld. Snelle bezorging.

Fijn matras, goede prijs/kwaliteit

Fijn matras, goede prijs/kwaliteit

Snelle levering met duidelijke communicatie over de levering.

Fijn matras, erg blij mee!

Netjes

Artikelen zijn tijdig geleverd en zien er keurig uit.

Goede service en goed matras.

Op al mijn vragen per mail kreeg ik een snelle en goede reactie. Vervolgens kreeg ik het op maat gemaakte matras ook nog snel binnen en kon het gelijk gebruiken. Tot dusver ligt mijn zoontje er goed op, dus ik ben erg tevreden.

Duidelijke website. Ik zat te wachten op een bevestiging wanneer het artikel geleverd zou worden. Kon gelukkig gewoon reageren op de bevestigings mail, en kreeg snel antwoord.

Prima product en levering

Goed matras ontvangen en alles op tijd en met duidelijke communicatie. Wel van bestelling tot aan verzending plus deze review in totaal 9 mailtjes. Dat vind ik wel een beetje veel.

goed geregeld

goederen kwamen op tijd binnen.

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Super snelle levering. Top bedrijf

Ik heb een goede ervaring met kinderkamerwebwinkel.nl de producten zijn met zorg geleverd en de klantenservice is snel en netjes. Mijn zoontje slaapt nu heerlijk op zijn matras en onder zijn dekbed.

Goed matras!

Voor onze zoon van 4 hebben we matras lilli besteld. Hij slaapt er heerlijk op! Het matras voelt stevig aan. Matras werd optijd bezorgd.

Na wat contact over mijn vertraagde levering en een extra dekbed te mogen uitzoeken voor me dochter en het bed mogen ontvangen top geregeld

Positief, snel en persoonlijk

Prima service!

Bestelling plaatsen verliep makkelijk, prijs kwaliteit verhouding voor het matras is uitstekend en het was ook nog snel thuis bezorgd.

Top winkel

Wij zijn heel blij met het bed wat we hebben besteld, het is van stevige kwaliteit en gewoon heel mooi. Op het uitvalhekje zaten krassen, hier hebben we melding van gemaakt en we hebben toen direct een nieuwe toegestuurd gekregen, super service! 👍🏻

Duidelijke webwinkel, producten voor scherpe prijs

al eerder besteld en nu weer prima ervaring. Goede producten voor scherpe prijs. Enig minpuntje vond ik dat de 2 matrassen die ik had besteld op verschillende momenten werden geleverd en van beide had ik geen accurate track and trace

Verkeerde bed geleverd

Ik heb verkeerde bed geleverd gekregen ipv Emma bedbank heb ik Nane bedbank gekregen. Prijsverschil is wel gecorrigeerd. Jammer volgende keer beter opletten

Goede ervaring

Fijne service, snelle bezorging

Zeer klantvriendelijk

We hadden per ongeluk 2 verkeerde matrassen besteld en ook al ontvangen en uitgepakt. Dit is zeer goed opgelost, hele fijne communicatie zowel telefonisch als via mail, er wordt met je mee gedacht, heel prettig!

Fijne matrassen. Snel geleverd.

uitstekend

snelle levering, prima prijs. goede matras

Postitief

Wij hebben een matras voor onze dreumes gekocht. Matras werd de volgende dag geleverd zoals toegezegd.

Opnieuw een goed kindermatras

Product (matras) komt overeen met de website. Het is duidelijk omschreven en een zeer snelle levering.

Kompasstraat 2 B

2901 AM Capelle aan den ijssel

Over Kinderkamerwebwinkel.nl

Kinderkamerwebwinkel.nl levert al meer dan 10 jaar topkwaliteit kinderbedden, kindermeubels, matrassen en beddengoed met laagste prijsgarantie. In 2024 wordt via de nieuwe webwinkel Kidssleep.nl ook de beste kindermatrassen en kinderbeddengoed verkocht. Bekijk hier de reviews die verzameld zijn met Kiyoh. Daarnaast kunnen jullie ook nog op Google meer reviews van ons vinden.