Goed verstuurd prima service

Vriendelijke en prima service. Producten worden goed verpakt verstuurd.

Zeer snelle en nette levering

Zoals altijd wordt de levering netjes en op tijd verzonden. De site is duidelijk en je wordt goed geholpen als je vragen hebt

Goede service, goede kwaliteit, zeer tevreden

Heerlijk matras

Wij hebben in 2021 een matras Lilli furniture gekocht. Zelfs voor een volwassene ligt dit matras heerlijk!

Snelle levering product zoals omschreven

Snelle levering product zoals omschreven.

Heerlijk dekbed

Zonder te zien en voelen een dekbed bestellen vind ik zelf heel wat ! Maar ik had het niet beter kunnen doen ! Heerlijk goed aanvoelend dekbed ,niet te zwaar ook niet te licht Met een luxe buitenkant , applausje voor kinderkamerwebwinkel

Prima service, prima matras

De matras kwam licht beschadigd aan (door fout van de vervoerder). Dit heeft de klantenservice heel netjes opgepakt. Ik ben verder heel tevreden en mijn zoon slaapt de komende jaren heerlijk. Dat is ook heel wat waard.

Een zeer prettige winkel!

We hebben bij deze winkel een matras, dekbed en kussen gekocht. Het zijn zeer goede producten. Ook bied de winkel een goede service. Wij zijn zeer tevreden!

Superfijn professioneel en prettig bedrijf met goede producten.

De communicatie is pro-actief, duidelijk en vriendelijk. De producten zijn goed en bestellen gaat gemakkelijk. Maar de 5de ster zit echt in de mensen die hier werken. Je kan ze alles vragen, als dat al nodig is, en de antwoorden zijn zo vriendelijk en duidelijk, echt top!

Fijn matras en prima levering

Fijn kindermatras; goede uitleg over de materialen, het matras is stevig maar ligt tegelijkertijd niet hard. Erg blij mee! Levering verliep ook prima

Mooie bed, goede kwaliteit. Mijn zoontje is er blij mee

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik heb hier nu meerdere keren besteld en elke keer naar tevredenheid. Vriendelijke service, goede kwaliteit en snelle levering. Zou hier weer opnieuw een asnkopen doen.

Mooi stevig bed

Bestel proces ging goed. Levering duurde wel lang vonden wij. 2 weken ongeveer, op website stond dat het sneller zou zijn. Bed was mooi en stevig. Dochter is er erg blij mee en ze slaapt er heerlijk in!

Goede producten

We hebben goede producten ontvangen en er was een goede communicatie!

Fijne levering, top kwaliteit bed. Heel tevreden!

Mooi bed voor dochter gekocht

We hebben veel sites bekeken om een mooi bed voor onze dochter die uit haar ledikant groeide te vinden. Uiteindelijk gekozen voor deze en ontzettend tevreden met het resultaat. In elkaar zetten was prima en het is een mooi afgewerkt en stevig bed.

Heel goed.

Goede producten en goede service.

Zeer prettige service

Zowel voor de aankoop (bed en matras), als na de aankoop uitzonderlijk goed geholpen. Hele prettige online winkel.

Snelle levering, goede service

Onze bestelling werd snel geleverd. Na aankomst bleek het matras enorm te ruiken. Na contact met klantenservice het matras aantal dagen extra buiten laten liggen en tijk gewassen. De geur ging er echter niet uit. Wederom contact gehad met klantenservice. Ze vonden het erg vervelend en kreeg direct mijn geld terug. Later opnieuw een matras besteld en deze was gelijk helemaal in orde! Super netjes geholpen door hen!

Goeie hulp bij vragen. Alles goed, netjes en snel geleverd. Kwaliteit is ook goed.

Mooi bed en prima service. Bestelling ging snel en bezorging ook perfect. Ze bellen netjes even van te voren dat ze er bijna zijn.

Top product en goede service

Inmiddels de tweede kindermatras gekocht. Goede kwaliteit en slaapt prima voor de kids. Ruilen van een product gaat probleemloos en e-mail wordt snel behandeld. Betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf.

Goede prijs/kwaliteit

Wij hebben een bed besteld en alles gekregen zoals geïnformeerd en afgesproken. Het plannetje om in elkaar te zetten, was soms niet helemaal duidelijk. Maar als je handig bent, lukt je dit zeker!

Goede prijs kwaliteit

Goede prijs kwaliteit. Helaas wel licht beschadigd bezorgd.

Snelle en correcte levering

Het bestelde kindermatras werd snel en correct geleverd

Kompasstraat 2 B

2901 AM Capelle aan den ijssel

info@kinderkamerwebwinkel.nl

Over Kinderkamerwebwinkel.nl

Kinderkamerwebwinkel.nl levert al meer dan 10 jaar topkwaliteit kinderbedden, kindermeubels, matrassen en beddengoed met laagste prijsgarantie. In 2024 wordt via de nieuwe webwinkel Kidssleep.nl ook de beste kindermatrassen en kinderbeddengoed verkocht. Bekijk hier de reviews die verzameld zijn met Kiyoh. Daarnaast kunnen jullie ook nog op Google meer reviews van ons vinden.