Snel

Bestel en binnen 2 dagen geleverd. Op mijn verstuurde mail werd ook direct gereageerd. Erg tevreden.

Uitstekende service en producten

We hebben het meest comfortabele matras van 90x200 cm voor ons zoontje besteld. Prachtig product en ligt ook nog eens lekker, al zeg ik het zelf. Daarnaast ook een 4-seizoenen dekbed en kussen erbij besteld. Snelle en goede levering met ook nog eens een bijzonder plezierig en goed advies over de telefoon.

Snel geleverd en een erg fijn matras!!

Het matras is erg fijn volgens mijn dochter en het werd de dag na bestelling bezorgd, super!

Superservice

Ze hebben een mooi overzichtelijke website, en een snelle levering Ik twijfelde tussen 2 matrassen. Het enige verschil was dat er een op 40 graden gewassen kon worden en de ander op 60 graden. Deze was ook duurder. Ik heb de klantenservice gebeld voor advies, hij gaf aan dat als ik een matrasbeschermer zou gebruiken ik beter het goedkopere matras kon kopen. Geen verkooppraatjes om onnodig meer geld te verdienen, ze zijn gewoon eerlijk zoals het hoort.

Fijn matras en snelle bezorging!

Het matras bevalt prima voor ons zoontje. Goede prijs en kwaliteit verhouding. Voor ons andere zoontje gaan we hier ook een matras lopen!

Super snelle levering, product zoals omschreven!

Onze dochter is zeer tevreden met haar nieuwe matras. De kwaliteit is zoals omschreven en voldoet aan de verwachting.

snelle en goeie levering

Goed advies

Ik heb een kindermatras besteld, goed advies gekregen en volgens afspraak geleverd.

Snel en goed.

Fijne service. Direct geholpen en als nog voorzien van het juiste product. Door een foutje van mijn kant had ik het verkeerde formaat besteld. Top geholpen

Goed contact, snelle levering.

Was top

Was top

Tot nu toe goed.

Wordt snel en netjes gereageerd. Ik wacht nu echter nog op antwoord op mijn laatste mail in verband met beschadiging front lade.

Snelle levering, goede kwaliteit

fijne matras met duidelijke productomschrijving. elders goedkopere alternatieven beschikbaar maar met minder transparante omschrijving van producteigenschappen en kwaliteitsnormen.

Mooie degelijke kledingkast Emma

Geleverd binnen de genoemde bezorgtijd. Goed verpakt en nu een mooie kast in de kinderkamer staan. Er ontbraken 2 onderdelen maar na wat mailcontact is dit nog nagezonden.

Prima website

We zochten een nieuw matras voor onze zoon. Op de website was veel informatie te vinden waardoor we een goede keuze hebben kunnen maken. Lever tijd was top!

Gemakkelijk besteld, snel in huis

Ik heb gemakkelijk kunnen vinden welke producten ik wilde en kreeg deze snel geleverd bij mij thuis.

Mooi bed en snel geleverd

We zijn super blij met het mooie bed dat we bij jullie besteld hebben. Mijn zoon vindt zijn kajuitbed geweldig. De levering en montage waren goed.

Met de winkel perfect

Met de winkel een zeer fijne ervaring, probleem door dpd snel opgelost door de winkel zodat onze kinderen toch lekker konden slapen in het nieuwe huis. Top

Prima matras

Prima kindermatras gekocht, werd snel geleverd.

tevreden

tevreden over snelheid levering. Matras is prima, voor onze dochter.

Snelle levering en prima service

Snelle levering van het bestelde matras. Ook een prima service na het melden van een klacht/vraag, ze kwamen meteen met een goed passende oplossing.

Goede prijs/kwaliteit. En geleverd volgens de verwachting.

Snelle bezorging en ontbrekende schroeven snel nagezonden

Bezorging van onze commode was snel en goed. Dag vantevoren gebeld door de transporteur die me een tijdvak van 2 uur gaf waarin ze zouden komen. Bij het in elkaar zetten van de commode bleken er wat schroeven te missen (zelfs in de gebruiksaanwijzing stonden te weinig schroeven gemeld, slechts voor 1,5 van de 3 laden), die zijn direct per post nagezonden. Jammer dat dat nodig was natuurlijk, maar de service was goed.

Vlotte levering en prima product!

Vlotte levering en prima product!

Kompasstraat 2 B

2901 AM Capelle aan den ijssel

Over Kinderkamerwebwinkel.nl

Kinderkamerwebwinkel.nl levert al meer dan 10 jaar topkwaliteit kinderbedden, kindermeubels, matrassen en beddengoed met laagste prijsgarantie. In 2024 wordt via de nieuwe webwinkel Kidssleep.nl ook de beste kindermatrassen en kinderbeddengoed verkocht. Bekijk hier de reviews die verzameld zijn met Kiyoh. Daarnaast kunnen jullie ook nog op Google meer reviews van ons vinden.