Pluspunten

Snel en correct geleverd

Pluspunten

snelle levering, goed verpakt, goed te volgen waar de chauffeur was, zodat ik net op tijd thuis was om het pakket te ontvangen. Matras bevalt goed!

Pluspunten

Bij levering was een onderdeeltje gebrioken, na melding meteen zonder vragen een vervangend onderdeel gekregen!

Niet dat ik weet.

Pluspunten

Zoontje slaapt erg goed in zijn mooie grote bed. Levering conform afspraak. Zeer tevreden!

Gee

Pluspunten

Wij hebben een matras besteld, erg tevreden over de snelle levering en kwaliteit van het matras.

Pluspunten

Snelle levering en goed informatie op de website. Kwaliteit product viel niet tegen (matras pas in gebruik genomen). Ik zou hier zeker weer iets bestellen.

Geen opmerkingen.

Pluspunten

Super geweldige service!!! Tijdens het monteren van het stapelbed van onze kinderen zijn er twee planken gebroken, de klantenservice heeft dit meteen opgepakt en een paar dagen later had ik nieuwe planken in huis! Super vriendelijke en behulpzame medewerkers, zeker een aanrader!!! Ik zal jullie bij iedereen aanbevelen!

Pluspunten

Pluspunten

Via google bij deze webshop terecht gekomen en tot zere tevredenheid al 2 keer een matras besteld. Besteldproces is simpel, je wordt goed op de hoogte gehouden en aflevering verloopt ook zeer voorspoedig.

Pluspunten

De levering verliep soepel en snel. Na melding van een paar beschadigde onderdelen kreeg ik direct nieuwe onderdelen toegestuurd, prettig en laagdrempelig contact zowel per mail als telefonisch!

Pluspunten

Netjes geleverd op de van tevoren doorgebelde tijd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Komen de beloftes na

Pluspunten

goed bereikbaar, snel geleverd en goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle service en keurig geleverd.

Nvt

Pluspunten

Makkelijk om te bestellen en op tijd geleverd. Erg prettig dat je het pakket kan volgen, zodat je niet een paar uur thuis hoeft te blijven.

Pluspunten

Overzichtelijke bedoeling op de website. Matras gekocht van zeer goede kwaliteit en tegen een uitstekende prijs! Goed gespeurd van tevoren en elders is dezelfde prijs-kwaliteit niet te vinden i.c.m. enige service. En de service hier was goed en precies volgens afspraak. Een volgende direct weer via hier.

Pluspunten

Snelle reactie toen ik de bestelling aan wilde passen. Ging perfect!

Pluspunten

Snel, netjes geleverd, mooi matras, mijn dochter slaapt heerlijk!

Pluspunten

Bestelling gaat makkelijk, snelle levering, goede en snelle communicatie,

Pluspunten

Ik heb op zaterdag een Stapelbed - Pino Zilvergrijs gekocht en die is op woensdag geleverd (dus heel snel :) ) Alles klopte, maar helaas ontbraken er schroeven enz ik heb ze meteen een mail die avond gestuurd en kreeg de dag daarop antwoord. Het probleem lag aan de leverancier die helaas niet zo klantvriendelijk ingesteld was en de probleem bij de winkel en de klant toe schoof, maar gelukkig vond de winkel een snelle oplossing en binnen een dag was de bezorger met de set schroeven :) De communicatie was zeeeer goed! eerlijk, luisterende oor en ook snelle antwoord op berichten. Kinderen tevreden en de ouders ook!!!! Als het gaat over de materiaal is het van goeie kwaliteit dus een ECHTE aanrader Bedankt Nogmaals Kinderwebwinkel!!!!!

Geen!

Pluspunten

Overzichtelijke website met veel tekst en uitleg over de producten, waardoor de keus makkelijk kan worden gemaakt. Snelle en keurige levering vd producten. Top!

Pluspunten

Op tijd geleverd. Goed geïnformeerd over de mail met track & trace. Goed verpakt en matras zal hoogstwaarschijnlijk heerlijk liggen voor mijn zoontje. Dat moet nog getest worden maar verder alles in orde

Kompasstraat 2 B

2901 AM Capelle aan den ijssel

Over Kinderkamerwebwinkel.nl

Kinderkamerwebwinkel.nl levert al meer dan 10 jaar topkwaliteit kinderbedden, kindermeubels, matrassen en beddengoed met laagste prijsgarantie. In 2024 wordt via de nieuwe webwinkel Kidssleep.nl ook de beste kindermatrassen en kinderbeddengoed verkocht. Bekijk hier de reviews die verzameld zijn met Kiyoh. Daarnaast kunnen jullie ook nog op Google meer reviews van ons vinden.