Fijne webwinkel

Mooie producten, vlot bezorgd

Levering snel mooi dekbedovertrek

Een minpuntje Verzending 1 overtrek in groooote doos Geen bon o i d erbij Ik ben al op gevorderde leeftijd dus zal niet zo heel veel gebruikmaken v jullie diensten Zeer tevreden

Prettig

Fijn dat het op tijd en netjes is geleverd. Bezorgkosten wel echt duur en jammer dat de lattenbodem los is geleverd en je deze zelf moet vast boren. Verder mooi en leuk bed.

Goede producten en snelle afhandeling retour

Ik kende de winkel nog niet dus dan een beetje spannend om een groot bedrag uit te geven maar heel erg tevreden. Matras voor m'n dochters bed is goede kwaliteit, erg blij mee. Ook de waterdichte hoes voelt super goed. Ik had een verkeerde maat kussen besteld. Er zat helaas geen retourticket bij. Maar het is de bedoeling dat je een mailtje stuurt met wat je retour wilt sturen en dan krijg je een retourlabel via mail. Kreeg vrijwel meteen een bericht terug en toen kon ik het retour heel snel retourneren en kreeg ik ook het geld super snel teruggestort. Heel goed verlopen allemaal.

Positief

Goede service en ontvangst van het kinderbed.

Super en snel!

Ik had een matras nodig voor mijn dochter. Het product werd erg fijn en goed omschreven. Je wil namelijk voor je kind het beste dus dan moet je wel weten wat je het beste kan kopen.

Prima levering - mooie materialen

De aangegeven leveringstijden werden gerespecteerd. De dag van levering werd alles Vlot gecommuniceerd en bijgewerkt in realtime. We ontvingen een mooi en kwaliteitsvol bed van Bopita. Ons zoontje is er alvast blij mee.

Kwaliteit en snel geleverd.

Helemaal tevreden. Goede kwaliteit snel geleverd, goed geprijst tov concurrent. Voor het bezorgen van de grote meubelen stemt de leverancier een afspraak vond bezorgen af. Top!

Super mooie artikelen

Snel geleverd en goede kwaliteit

Een Fan er bij.

Doordat alles wat je eventueel nodig hebt om het kinderbed compleet te maken direct ziet als keuze en je het met een klik mee kan bestellen is het bestellen heel eenvoudig. Toen ik zag dat ik achteraf kon betalen én ze een laagste prijs garantie hadden heb ik gelijk maar alles besteld. De manier van communiceren van bestellen tot leveren is leuk en duidelijk. Kortom ik ben Fan!

Great service and quick delivery.

A nice selection of products, ordering system was easy and the delivery handling excellent.

Goede kijdermatrasen

Uitgebreide informatie over kijdermatrasen op de website

Betrouwbare en snelle webshop met goede service

Deze webshop doet wat ze beloven: als artikelen niet bevallen, ontvang je je geld terug. Voor mij was dat een verrassing: ik had de website niet goed gelezen en was erop berekend dat ik de uitgeprobeerde artikelen zou moeten betalen. Dat bleek niet het geval. Gelukkig beatwoorden de bestelde matras en het kussen aan de verwachtingen. Ze zijn van prima kwaliteit. Alleen de molton en hoes-onderlakens zijn te groot voor de matras van 1.90 m. De uitgeprobeerde artikelen mocht ik houden om "een ander blij mee te maken", de rest is geretourneerd. Complimenten voor deze website!

Fijne webshop met prettige afhandeling!

Wij hadden een bed besteld voor ons zoontje. Ivm verhuizing hadden we gevraagd of het bed op een bepaalde dag geleverd kon worden. Dit werd allemaal keurig en vlot geregeld! Het bed is van goede kwaliteit en stond vlug in elkaar.

Snelle, nette levering

Online een matras besteld en deze werd netjes en vlot geleverd!

Betrouwbaar

Goede ervaring en op afspraak

Goede ervaring gehad

Alles spullen netjes geleverd en het bed was makkelijk en snel in elkaar te zetten. Onze dochter is helemaal happy.

Vriendelijke communicatie

Vriendelijke communicatie, ze leveren mooie producten! En geven fijn advies

Snel geleverd, goede kwaliteit

Snel geleverd, goede kwaliteit

Perfecte kwaliteit, service en klantvriendelijkheid

Enorm goed geslaagd voor een kinderbed, matras en kussen. Goede communicatie. Perfecte service en klantvriendelijkheid. Raad zeker aan om hier te bestellen, zeer correct en goed bedrijf.

Fijne webwinkel, komt afspraken na en goede spullen.

Ik heb nu voor de 2e keer een matras hier besteld, deze is van goede kwaliteit en ligt erg lekker. Levering en communicatie zijn prima.

Tot nu toe super bedrijf.

Hele vriendelijke, behulpzame, meedenkende verkoper. Wij staan zelf voor een verhuizing over een paar maanden en het maakte niets uit om het gekochte product pas dan af te leveren. Super geholpen.

Altijd weer goed en tevreden

Wederom weer top ervaringen met de webshop. Ik heb als moeder al heel wat webshops gehad maar deze staat echt bovenaan. Snelle levering en ook extra leuke korting bij het tweede of derde product. Netjes bezorgd en de klanten service is echt vijf sterren waard.

Goed, degelijk materiaal en een mooie service!

Prettig om bij te bestellen. Contact verloopt snel en prima. Echte kwaliteit! Klein minpuntje: in elkaar zetten duurt iets langer dan wordt aangegeven maar gaat wel simpel.

Goede ervaring.

Een matras besteld voor in ons peuterbed. De andere positieve reviews haalde me over hier te bestellen. Het matras werd snel geleverd en was netjes verpakt. Via de mail werd ik goed op de hoogte gehouden van de verzending. De kwaliteit komt op mij ook goed over en de stevigheid van het matras lijkt me ook prima voor een peuter. Ik zou hier zeker vaker bestellen!

Kompasstraat 2 B

2901 AM Capelle aan den ijssel

Over Kinderkamerwebwinkel.nl

Kinderkamerwebwinkel.nl levert al meer dan 10 jaar topkwaliteit kinderbedden, kindermeubels, matrassen en beddengoed met laagste prijsgarantie. In 2024 wordt via de nieuwe webwinkel Kidssleep.nl ook de beste kindermatrassen en kinderbeddengoed verkocht. Bekijk hier de reviews die verzameld zijn met Kiyoh. Daarnaast kunnen jullie ook nog op Google meer reviews van ons vinden.