Goede webshop

Uitgebreide informatie en uitleg, makkelijk estelproces, snelle levering, goed product

Top bedrijf!

Ik ben zeer tevreden over kinderkamer webwinkel en zal het zeker aanraden. Ze leveren snel en de producten zijn goed verpakt. Vriendelijke service ook. Echt niks op aan te merken.

Snelle levering Goede producten!

Snelle levering Goede producten!

Tevreden

Goede prijs-kwaliteit, snelle levering.

Tevreden

Goede prijs-kwaliteit, snelle levering.

Prima, wederom besteld hier.

Twee jaar geleden voor kind 1 een bed besteld hier en nu ook voor kind 2. Duidelijke website en gemakkelijk bestelproces. Bed werd snel geleverd. Prima bezorgdienst, goede communicatie.

Hele fijne website

Bestellen van het bed ging heel makkelijk Alles wat je er eventueel bij kan kopen wordt duidelijk er bij vermeld en kan je meteen aanvinken. Leuke en duidelijke manier van communiceren over de levering. Ik ben Fan!

Hele fijne website

Voldeed aan de verwachtingen. Ook al liep een bestelling mis. Ik had zeer snel contact en alles werd gelijk opgelost. Super service en een aanrader.

Fijne webshop

Uitgebreide informatie op website. Makkelijk bestelproces. Snelle levering. Goed product

Fijne webshop

Fijn om te bestellen en de dag van bezorgen door te kunnen geven

Super Goede prijsverhouding tov al het online aanbod

Ik kreeg telefonisch goed advies voor welk matras er goed is voor mijn zoontje van 3,5 jaar. Het was een vriendelijke man die alles duidelijk uitlegde. Ook werd alles netjes geleverd en kregen we van te voren een tijdstipindicatie.

Heel tevreden. Snelle levering en goede kwaliteit

Hele goede kwaliteit voor een aangename prijs. Snelle levering.

Kompasstraat 2 B

2901 AM Capelle aan den ijssel

Over Kinderkamerwebwinkel.nl

Kinderkamerwebwinkel.nl levert al meer dan 10 jaar topkwaliteit kinderbedden, kindermeubels, matrassen en beddengoed met laagste prijsgarantie. In 2024 wordt via de nieuwe webwinkel Kidssleep.nl ook de beste kindermatrassen en kinderbeddengoed verkocht. Bekijk hier de reviews die verzameld zijn met Kiyoh. Daarnaast kunnen jullie ook nog op Google meer reviews van ons vinden.