Zo blij met jullie en heerlijk betrouwbaar.

Zo blij met jullie en heerlijk betrouwbaar, door het feit dat jullie bij twijfel even bellen. En ook bij vragen wordt er meteen via mail geantwoord. En dan nog de vriendelijkheid, dat zie je niet veel meer. Super fijn platform.

Handige crypto site goeie service

Swap functie is erg handig.

Ben super snel geholpen. Gelijk actie ondernomen zeer tevreden

Altijd ging het goed

Ik had geen probleem met het systeem.

Is een hele mooie app

Is een hele mooie app. Maar je kan er helaas niks mee :( Voor de rest alles een mooie app. Waar je wel lekker je geld kan besparen.

Buitengewoon een prachtige service

Ik maak al een tijdje gebruik van Bitmymoney en het is een fantastische en snelle service . Superbe . Mvg Johnny

Supermakkelijk in gebruik en ontzettend goede service

Ik was vergeten een muntcode toe te voegen bij mijn overschrijving. Gelijk ontving ik daarover een mail met uitleg. Toen ik op de mail reageerde kreeg ik gelijk een persoonlijke respons. Geen autorobot maar persoonlijke service. Ik ben blij verrast. Ook de app zelf vind ik heel gebruiksvriendelijk voor een leek als ik.

Betrouwbaar

Fijne app

Fijn dat het een Nederlandsbedrijf is

Al een aantal jaar klant bij Bitmymoney. Zeer tevreden over de fijne klantenservice en het is een zeer veilig bedrijf. Dat geeft veel geruststelling.

Fijne mensen

Ik ben gebeld door Bitmymoney, zij belde mij bij mijn eerste grote aankoop om te vragen of alles naar wens was.

Topper

Top top

Gebruiksvriendelijk in crypto beleggen, overmaken niet vlekkeloos.

Bij Bitmymoney is het kopen en verkopen van cryptovaluta gemakkelijk en gebruikersvriendelijk. Het overmaken naar anderen verloopt niet zo vlekkeloos als wordt gesuggereerd, een betaling mislukte om onduidelijke redenen.

Strak en voortvarend

De ervaringen tot nu zeer goed

gebruiksvriendelijk

Eenvoudig om bitcoins te kopen/verkopen

Al meer dan 8 jaar een tevereden klant

Voor de beginnende Bitcoiner is Bitmymoney de ideale start. - Simpel om een account aan te maken, - eenvoudige en overzichtelijke lay out, - eenvoudig kopen en verkopen. ( na verkoop bitcoin binnen 1 werkdag euro's op je bankrekening ) - Goede support afdeling Kortom heb je geen verstand van Bitcoin en denk je er over na om Bitcoin te kopen dan is Bitmymoney HET BEDRIJF wat ik zou aanraden.

Goede Service

Fijne app met goede service. Alles in het Nederlands en geld staat snel weer op de bank als je je bitcoin verkoopt.

Duidelijk en vriendelijk

Ik wilde automatisch sparen heel goed hierbij geholpen

beste broker van Nederland

alles gaat lekker vlot en soepel

Deskundigen indien nodig.

Begeleidende support, ook bij neergaande waarden.

Prachtige dienst en medewerking door bitmymoney

Wat Bitmymoney zo Super en Top maakt is de vlugge en prachtige dienst en medewerking. Het is gewoonweg Top Top SUPER TOP

Betrouwbaar

Bitmymomey heb ik in de loop der jaren als zeer betrouwbaar ervaren met makkelijke bediening bij koop en verkoop.

Zeer goed!

Zeer snelle verwerking en uitbetalingen!

goede en duidelijke chat-helpdesk

Hoefde maar 1 minuut te wachten. Antwoorden waren duidelijk en behulpzaam.

Makkelijk overschrijven, duidelijke website.

De koers bij aankoop is wel een stuk hoger als de koers op een andere site. Nu is hij 38.8.. en op een andere site is de btc 37.675 Ik krijg dus veel minder voor mijn euro’s . Ik ken een site die een mailtje stuurt, bijvoorbeeld wekelijks, als de koers snel stijgt of keldert. Dit vind ik een goed idee!

veilige club om je coins te stallen

Goed bereikbaar , denken mee , goed werkende site ,

Wilhelmina van Pruisenweg 104

2595AN Den haag

+31 70 2500456

Over Bitmymoney

Koop je Bitcoin, het geld van de toekomst, bij Bitmymoney. Jij beheert je rekening. Wij houden je coins veilig. Spaar ook in Ethereum, Litecoin en Goud.