Super service

Super service in geval van nood.

Snelle service!

Makkelijk app fijn om mee te werken en bij vragen krijg je gelijk een antwoord top!

Zeer snelle en correcte service

Heb live support ingevuld en kreeg contact met Celesta. Zij heeft mijn vraag c.q. verzoek per direct verwerkt waardoor ik weer verder kon. Mijn compliment voor deze snelle en correcte afwikkeling.

Zeer gebruiksvriendelijk en supersnel, ook het uitbetalen!

Zeer gebruiksvriendelijk en supersnel, ook het uitbetalen!

Snel en goed

Dank

eenvoudig en snel

Eerste stap in het aanmaken van een rekening. Eenvoudig en simpel. Moet nog Beoordelen op langere termijn.

geweldig eenvoudig en vetrouwd

Simpel in uitvoering! Geweldig wat een techniek zit hier achter!

optimale klantenservice via chat!

Ik had wat vragen voordat ik mijn rekening wilde openen, binnen no time al mijn vragen beantwoord. Echt Top

Top.

Super snelle service.

Nog weinig ervaring.

Ben nog aan het uitproberen en ervaring opdoen.

Betrouwbaar. Goede ervaring mee.

Betrouwbaar. Goede ervaring mee.

Positief en betrouwbaar.

Uitbetaling supersnel.

Snelle servers kan een dag duren voor reactie

Snelle servers , als je iets wil veranderen in je account kan dag ook door ze te mailen, zeer blij met deze site

Was iets mis gegaan met automatische overschrijving. Na mail binnen 15 minuten geregeld en gecompenseerd voor koersverandering plus nog compensatie voor ongemak. Geweldige service, accuraat en snel! Thanks guys

Prima partij om in bitcoins te handelen

Site werkt goed en het klant verificatie proces wekt zeer goed vertrouwen.

Heel hulpvaardig.

Snelle afhandeling en gemakkelijk te contacten.

Zeer snel geholpen via Chat.

Ik had mijn vraag nog niet gesteld of het probleem was al opgelost. Ik vind dit top !!!

Snel, correct, persoonlijk

Ook als on ervaren gebruiker wordt je serieus genomen en je krijgt snel antwoorden als je vragen hebt. Websites en informatiebronnen zijn heel goed. Inmiddels werk ik al drie jaar met hen. Een aanrader.

Zeer te spreken over de app en helpdesk

Al jaren goede ervaring met Bitmymoney. Een van de beste plekken om je bitcoins aan te schaffen en te bewaren

makkelijk en snel btc kopen!

Het is prettig om bij Bitmymoney te kopen. Als je vragen hebt reageert support snel, heel fijn in deze markt!

Super eenvoudig om in de drie belangrijkste crypto's te beleggen

Eenvoudige applicatie die voor iedereen te behappen moet zijn en die via IDeal makkelijk aan te kopen is.

leuk spaarpotje voor het komend jaar

Wil elke maand extra sparen

Snelle hulp

Goed en snel geholpen!

via chat goed geholpen

Goed geholpen

Wilhelmina van Pruisenweg 104

2595AN Den haag

+31 70 2500456

Over Bitmymoney

Koop je Bitcoin, het geld van de toekomst, bij Bitmymoney. Jij beheert je rekening. Wij houden je coins veilig. Spaar ook in Ethereum, Litecoin en Goud.