Lang gezocht naar een goede wijnklimaatkast voor een redelijk bedrag. Uiteindelijk een kast voor 104 standaardflessen gekocht. Als liefhebber kan je daar een mooie voorraad in kwijt. Mijn wijnklimaatkast staat in garage en daarom is verwarming met winterfunctie erg fijn. Le op, kasten van andere leveranciers hebben deze functie niet altijd. Heerlijk om zo naar de klimaatkast te lopen en een fles witte wijn te pakken die meteen op temperatuur is. Goed telefonisch advies gehad en snelle levering in goed beschermende verpakking.
Wij zijn zeer prettig geholpen en begeleidt bij de aankoop van onze wijnkoelkast. Is er iets dan wordt zeer goed geholpen.
Een mooie stijlvolle wijnklimaatkast. Prima prijs/kwaliteit.Online gekocht. Duidelijke website. Afspraken worden goed nagekomen. De koeriersdienst (De Koomen logistiek uit Heinenoord) krijgt van mij een dikke onvoldoende. Nonchalant. Klantonvriendelijk. Leveren met een grote oplegger die niet de wijk in kan en rijden vervolgens weer door. Dag later maar afwachten. Heel slecht voorbereid.Het interesseert hun niets.
Mooie wijn kast zijn zeer tevreden
Prettig contact met de verkoper en relatief snelle levering, netjes verpakt en supermakkelijk te installeren!
Ik had een vervangend onderdeel nodig voor mijn wijnkast. Aan de telefoon en per mail ben ik snel en professioneel geholpen waardoor ik zelf in staat was om dit onderdeel eenvoudig te vervangen.
Makkelijk besteld, goed advies en goede service!
Duidelijke afspraak mbt tot de (snelle) levering Duidelijke instructievideo's Goede wijnkast. ... 1 klein minpuntje: om de draairichting v/d deur aan te passen, zat één van de schroefjes muurvast en manueel onmogelijk los te krijgen.
Duidelijk communicatie, order op gevraagde datum geleverd, klimaatkast keurig ingepakt
Heel snelle levering van onze wijnklimaatkast, op afgesproken tijd. Goede service via telefoon en prima uitleg via een video omtrent het installeren. Klimaatkast staat nu bijna vol op een mooie plek in ons huis.
Wijnklimaatkast D77T gekocht. Erg mooi voor in de woonkamer en van goede kwaliteit. De 2 zones werken goed. Fijne service aan de telefoon. Top aankoop.
Kapotte ventilator van onze wijnklimakast. Eén telefoontje en mailtje en een nieuwe is opgestuurd! 10Min zelf klussen en het probleem is opgelost :-)
Een van de weinige verkooppunten van wijnkoelkasten met een showroom (en een uiterst vriendelijke verkoper). Niet heel groot, maar prima om ze te bezichtigen al alvorens te kopen. Toch een heel bedrag om online zomaar te bestellen. Zeer duidelijke communicatie omtrent de levering van onze d77. En de chauffeur die hem kwam bezorgen tilde hem zelfs mee naar de eerste verdieping hier. Mooi design. Staat hier in de woonkamer. Dus echt een eyecather. Het enige nadeel is dat ie wel heel vaak aanslaat, en hij nog steeds niet kouder dan 15 graden word ik het onderste gedeelte. Hoop dat dit nog beter word. Hij staat namelijk pas drie dagen aan. Voor dit geld echt een prima klimaat kast voor je favoriete wijnen. En een mooie verfraaiing van je woonkamer.
Al eerder een wijn klimaatkast gekocht nu had ik een extra deurgreep nodig, die snel geleverd kon worden. Anderen heb ik Smaak van de Wereld aan aanbevolen.
Service zeer goed. Model klimaatkast aan huis gedemonstreerd
Vragen werden duidelijk beantwoord,en wat er afgesproken werd is uitgevoerd. Vriendelijke behandeling.
Correcte telefonische beantwoording van de vragen. De logistiek van de bezorging bleek net iets anders in elkaar te zitten dan aangegeven: even wat verwarring, maar alles kwam goed.
Als klant wordt je zeer prettig bejegend en de aangekochte wijnklimaatkast is netjes in onze keuken geplaatst. goede service.
Voor onze buitenkeuken zochten wij een smalle zwarte wijnkoeler met een zo groot mogelijk bereik qua omgevingstemperatuur. Deze hebben wij na een korte zoektocht bij Smaak van de Wereld gevonden. Telefonisch contact verliep prima en mijn laatste vragen waren beantwoord. Het laatste model wat ze nog op voorraad hadden liggen kon ik reserveren en op een later tijdstip laten leveren. Levering verliep ook vlekkeloos. De klimaatkast zelf bevalt ook super. Het ziet er mooi strak uit in onze buitenkeuken en koelt naar behoren. Wij kunnen twee flessen per plankje kwijt, aangezien de meeste van onze wijnflessen niet de 'standaard' slanke vorm hebben waar de maximale inhoud mee wordt berekend. Dat wisten wij echter op voorhand en is voor ons geen enkel probleem. Al met al kunnen wij zowel Smaak van de Wereld als hun S20 model wijnkoeler aanbevelen.
Zowel het bezoek aan de showroom, de hulp bij het uitzoeken van het juiste model, de communicatie voorafgaand aan de levering, tot aan de daadwerkelijke levering. Fijne service!
Ik kan (en heb dit inmiddels al aan anderen gedaan) Smaak van de Wereld zeer zeker aanbevelen. Door de veelheid van leveranciers van wijnklimaatkasten zie je door de bomen het bos niet meer. In de showroom van Smaak van de Wereld een goed onderbouwd advies gehad wat me direct deed besluiten voor welke klimaatkast we zouden gaan! Volgende dag werd deze geleverd zodat de uit Frankrijk meegebrachte wijn op de juiste temperatuur bewaard kan worden. Top!
Prima sevice. Netjes gebeld na de bestelling om af te stemmen wanneer het geleverd kon worden. De levering was ook op tijd.
Enige website waar ik kant en klaar Koekelberg kan kopen en zelf vervangen zodat mijn klimaat kast weer werkt, voor een mooie prijs. Snelle levering
Onze 'braaipaal 100' werd - nadat ik via chat alle vragen die ik had had kunnen stellen - geleverd op het afgesproken moment! Alles werd meteen op de juiste plaats geïnstalleerd door zeer sympathieke vakmensen! Dit was echt een topservice! We hebben de grillplaat eerst met een klein vuurtje warm gestookt, zoals in de zeer duidelijke instructies beschreven stond. We merken nu dat de olie netjes naar het midden loopt (en dus niet op de grond valt). Gisteren hebben we dan voor het eerst 'à la plancha' gekookt! Het werkte super! De vis, de groenten en de aardappelen smaakten overheerlijk. Ik ben ervan overtuigd dat we onze braaipaal heel vaak zullen gebruiken! Bovendien is het ook zeer gezellig om rond de vuurschaal te zitten! Wij zijn héél tevreden en hebben intussen al wat mond-aan-mond-reclame gemaakt. Ik kan dit aan iedereen aanbevelen!
Nadien de wijnklimaatkast D77T besteld. Vrijwel direct daarna telefonisch contact over de aflevering de volgende dag. Dus super snel! En inderdaad de volgende ochtend werd rond de klok van negen uur de wijnklimaatkast geleverd. Verpakking was onbeschadigd en na het uitpakken de kast eveneens. Fraaie wijnklimaatkast met mooie houten draagrekken. De gebruiksaanwijzing verdient meer uitleg over de vervanging van de koolstoffilters te geven. Geringe geluidsopbrengst tijdens de werking, geheel in overeenstemming met de genoemde geluidsdeclaratie. Kortom een apparaat volledig naar mijn wens!
Originele beoordeling
Nadien de wijnklimaatkast D77T besteld. Vrijwel direct daarna telefonisch contact over de aflevering de volgende dag. Dus super snel! En inderdaad de volgende ochtend werd rond de klok van negen uur de wijnklimaatkast geleverd. Verpakking was onbeschadigd en na het uitpakken de kast eveneens. Fraaie wijnklimaatkast met mooie houten draagrekken. Alleen is de opbergcapaciteit beduidend minder dan de aangegeven 77 flessen. Zeven flessen per draagrek, in het Bordeaux formaat, passen niet. Zelfs de ranke flessen uit de wijnstreek Elzas hebben meer ruimte nodig! De gebruiksaanwijzing verdient meer uitleg over de vervanging van de koolstoffilters te geven. Geringe geluidsopbrengst tijdens de werking, geheel in overeenstemming met de genoemde geluidsdeclaratie.
Boonsweg 13
3274 LH Heinenoord
Wine Klima Wijnklimaatkasten voor particulieren, keukenspecialisten en horeca. Wij leveren een optimale omgeving om uw wijnen te bewaren of om op serveertemperatuur neer te leggen.