Heel blij met the wijnklimaatkast, hij zit mooi uit en alle mijn wijnen passen er netjes in. Is ook redelijk stil. De levering was supersnel, na de lunch online besteld and volgende ochtend in huis. Vriendelijke mensen.

Prima wijnklimaatkastje

Kocht dit kastje in de sale van Smaak van de Wereld. Prima service. Kastje werd thuis gemonteerd en geplaatst. Een per abuis ontbrekend onderdeel (handvat) werd snel nageleverd. Een onduidelijkheid over de temperatuurregeling werd telefonisch snel en adequaat opgelost. Een vooralsnog tevreden klant.

Fijn bedrijf!

Fijn bedrijf. Had een compressor besteld maar helaas door mijn eigen fout paste deze niet in de kast die ik heb. Ik mocht deze terug sturen, (wat niet gebruikelijk is, maar totaal geen probleem) en dat heb ik ook gedaan. Super netjes en snel afgehandeld!

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review N.v.t.

Een snelle levering en een goede communicatie

Een wijnklimaatkast gekocht bij Smaak van de Wereld: via de website een kast uitgezocht en er is genoeg bijbehorende informatie beschikbaar. De levering is snel en er is ruimte om te communiceren over het hoe en wat als de kast bij jou thuis wordt geleverd. De mensen van Smaak van de Wereld zijn vriendelijk, bedreven en reageren snel via de beschikbare mediakanalen en geven duidelijke adviezen informatie. Zo hoort het!

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima Excellence D104

Hele goede service!

Klantvriendelijk, stipt en correct.

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review N.v.t.

Heel blij met de Wijnklimaatkast

Werkt goed, de wijnen mooi op temperatuur. Gemakkelijk in installatie en gebruik.

Goede service!

Snelle en verzorgde levering. Helaas dat de temperatuurbalk iets scheef. Maar daarvoor is Smaak van de Wereld ons tegemoet gekomen. Kortom, hele goede service!

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima D12

uitstekende levering van de bestelde klimaatkast !

Mooi produkt ! Heb zelf de draairichting van de deur aangepast, maar dat was geen probleem.

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima Excellence D40

Snelle en zeer goed service

Vantevoren netjes gebeld wanneer ik de klimaatkast wilde hebben. Dit gebeurde snel en op correcte wijze. Levering ook keurig geleverd en de klimaatkast staat netjes! Ben er erg blij mee

keurige en correcte levering

Over het product zelf is het te vroeg om reeds te boordelen, maar service was uitstekend tot en met uitpakinstructies toe. ik merk wel op dat ik er zeker geen 40 flessen in zal krijgen aangezien ik veelal Italiaanse wijnen drink en deze flessen net iets groter zijn dan de kleine franse flessen, ik vermoed dat ik er zelfs geen 30 zal kunnen in opslaan. Dat is jammer.

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima Excellence D46 2 deurs

Correcte en snelle afhandeling van bestelling

Top !

Mooi wijnkoelkast wel met gezoem

De wijnkoelkast werd super snel geleverd. Installatie is eenvoudig. Hij staat heel strak want ziet er mooi uit Je hoort wel de hele tijd gezoem van het apparaat. Daar moet ik erg aan wennen en is voor mij wellicht reden om te gaan verplaatsen naar een plaats waar ik hem helaas minder goed kan zien maar geluid minder aanwezig is

Goede en snelle service

Goede website, snelle service en prettig telefonisch contact

Vriendelijke en goede service

Goed bereikbaar en goede uitleg over de eigenschappen van de Klima D21

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima D21

We kregen onze kast binnen en deze moest naar zolder ivm ruimte en lawaai Maar de klimaatkast is zo mooi en stil , dus we zijn aan het overleggen dat we toch een plekje in de woonkamer gaan maken We hopen vele mooie wijnen te drinken.

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima Excellence D77

Goede uitleg, mooi verpakt en het was een feest om de kast in te richten.

Toen ik eindelijk een keus had gemaakt voor de smaak van de wereld was de klimaatkast die ik had uitgezocht uitverkocht maar het was het wachten waard. Telefonisch contact was goed en de informatie was duidelijk. De verpakking van de kast was heel netjes en stevig. Ook de bediening van de kast is vrij simpel. We zijn er erg blij mee. Ik hiel wrl 2 rubbertje en drie zwarte schroefjes over, maar kon nergens terug vinden waar deze voor bedoeld waren.

Klantvriendelijk en snelle levering

Korte lijntjes via WhatsApp en levering zoals afgesproken

Goede service fantastische wijnkast

Een wijnklimaatkast besteld die netjes tot op de plek waar hij kwam staan werd getild. Het is een prachtig afgewerkte kast met mooie houten lades en twee temperatuurzones.

prima service en wijnklimaatkast

we werden goed op de hoogte gehouden van de levering en zijn erg tevreden over de wijnklimaatkast. mooi formaat en functioneert prima.

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima D21

Bestelling/levering, alles vlot verlopen, top!

Installatie verloopt soepel, de temperatuur voor de twee zones kan eenvoudig ingesteld worden. De kast staat in de garage, beste mogelijkheid bij ons, geen nadelige invloed op temperatuur in kast. De klimaatkast oogt ook mooi.ˋ

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima D12

Mooi product, prettig contact en volgens afspraak geleverd

De wijnklimaatkast (167 zwart) ziet er goed uit, is stil en heeft genoeg ruimte voor mijn flessen wijn. De levering en contact waren perfect, adequaat en behulpzaam.

redelijk wat geluid

Gisteren de kast ontvangen, klink gemonteerd en aangesloten. Het valt me op dat de kast redelijk wat geluid produceert en niet afslaat bij het bereiken van de ingestelde temperaturen. Of doe ik iets niet goed?

Helemaal top

Na lang zoeken de perfecte wijnkast hier gevonden. Mooi uiterlijk en perfecte werking zoals ik nodig had (2 zones) met genoeg ruimte voor + 70 flessen zonder dat de kast te groot zou zijn. Service , communicatie , levering een dikke 10/10!

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima Excellence D77

Zeer mooie en fijne wijnkast

Boonsweg 13

3274 LH Heinenoord

Over Wine Klima Wijnklimaatkasten

Wine Klima Wijnklimaatkasten voor particulieren, keukenspecialisten en horeca. Wij leveren een optimale omgeving om uw wijnen te bewaren of om op serveertemperatuur neer te leggen.