top hulp en advies

Snelle service mooie kwaliteit

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima S24

Kwaliteit voor een goede prijs

Goede communicatie, komen afspraken na en Leveren de producten zelf af wat ik persoonlijk erg fijn vindt. Oh ja, ze hebben echt mooie en kwalitatief goede klimaat kasten!

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima D104T

Ventilator of the cooling is too loud

The ventilator that switches on when the cooling is active is clearly audible and I find it very disturbing. Due to this I would consider the D104T unsuitable for being placed in a room where people are staying regularly. This is not a problem if it is place in a storage room.

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima D104T

Snel geleverd en snelle service

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review N.v.t.

Geweldige wijklimaatkast en zeer goede service

De wijnklimaatkast werkt goed en is ook erg mooi, een rponkstuk om thuis te hebben. Ook het contact en de service was erg goed.

goede service en snel

Smaak van de wereld is goed bereikbaar en geeft ook goede nazorg bij vragen of onduidelijkheden

Doen wat beloofd wordt

Ik heb in december 2022 een grote klimaatkast besteld om thuis een wijnverzameling op te bouwen. k kan niet anders zeggen dat de opvolging perfect was en de bezorger die is ingeschakeld heeft de kast keurig in de buurt van de uiteindelijke plek afgeleverd. De kast is inmiddels in werking en functioneert uitstekend.

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima D167T

Prima Service. Wijnklimaatkast werkt zoals verwacht

Zeer goede service. Er werd binnen een dag contact opgenomen om een afspraak te maken om de klimaatkast te leveren. De wijnklimaatkast kwam aan op een pallet, met zeer duidelijke uitpakinstructies. Prima! Ik heb de wijnklimaatkast nu een aantal maanden in gebruik en hij werkt naar behoren. Zoals verwacht is het een uitdaging om 42 flessen erin te krijgen. Flessen die afwijken van het "standaard bordeaux"formaat kunnen niet/nauwelijks op de houten plateaus. Maar dat was bekend. Enige kleine minpunt is dat je de deur goed open moet doen en houden als je een houten plateau wilt uitschuiven. Doe je dit niet dan komt het tegen de afdichtingsrubber aan. Ik beveel dit product zeker aan.

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima D40T

Kast ziet er top uit - Transport flop

Alhoewel het juiste huisnummer ingevuld was tijdens de bestelling was er een verkeerd huisnummer ingevuld op de levernota (manuele ingave ???) Na dit direct doorgegeven te hebben aan jullie diensten was het antwoord : "Ik zal het doorgeven aan onze collega vervoerder in België" - Ergens tussen Nederland & België is er wss iets misgegaan want de chauffeur stond eerst aan het verkeerde huisnummer. Toen de chauffeur merkte dat er een 3-tal trapjes genomen dienden te worden, werd er een discussie opgestart daar hij blijkbaar niet het juiste materiaal meehad om de kast deze 3 trapjes omhoog te krijgen. Onze hulpzame buurman heeft dan geholpen om de kast de 3 trapjes omhoog te krijgen. Tot slot beweerde de chauffeur ook nog eens dat wij (de klant ?) moesten zorgen dat er genoeg mensen aanwezig waren om aan deze levering te voldoen............. PS : de kast draait sinds vandaag maw binnen hier en korte tijd zullen we een review over de kwaliteit van het product kunnen schrijven :-)

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima D104T

Prima kast , voldoet aan de verwachtingen

Prima kast, voldoet aan de verwachtingen

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima D104T

Mooie klimaatkast heel snel geleverd

Een prachtige aanwinst, lang gekoesterde wens om mijn wijn in zo'n mooie kast te leggen. De doorslag voor deze was de diepte van minder dan 60cm.

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima D92T

Super snelle service

Super snelle service in 2 werk dagen geleverd

Super mooi product

Ik ben heel blij met de geleverde wijnkast. Professionele kast, mooi design en super service.

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima D77T

Wat een fijne mensen! Mijn vragen werden direct beantwoord en ook de levering kon op mijn gewenste dag. De wijnklimaatkast ziet er fantastisch uit!! Wij zullen proosten op jullie, bedankt!

Boonsweg 13

3274 LH Heinenoord

Over Wine Klima Wijnklimaatkasten

Wine Klima Wijnklimaatkasten voor particulieren, keukenspecialisten en horeca. Wij leveren een optimale omgeving om uw wijnen te bewaren of om op serveertemperatuur neer te leggen.