Enorm tevreden

Na veel wikken en wegen (heb ik echt een wijnklimaat kast nodig?) toch de beslissing genomen en deze bij Smaak van de Wereld online aangeschaft. Keurig belletje gehad ivm het plannen van de levering en inmiddels staat de prachtige kast bij ons thuis. Het hele proces van bestellen tot leveren ging helemaal prima. Dit bedrijf is een aanrader. De kast D104T is prachtig en het geluid valt mee. Er kunnen volgens opgave 11 flessen per laag in maar ik merk zelf dat de flessen rose en witte wijn welke ik nog had net iets te breed zijn, zes past in mijn geval dus net niet op de voorste rij. Maar deze kast heeft plek zat dus geen enkel probleem Ik ben enorm blij met de klimaatkast en het genieten kan beginnen, proost!

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima D104T

Zeer blij over de snelle levering!

Jammer dat het juiste handvat er niet bij was, maar die werd snel opgelost door jullie! Dank daarvoor! Mvg Glenn Verresen

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima S77

Bodankt voor de geweldige service!

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima D167T

zeer prettig geholpen en perfecte wijnkast rijker

Al tijden op zoek naar een wijnklimaat kast en dan blijkt er bijna om de hoek een expert te zitten. Bezoek aan de zaak na telefonische afspraak waarbij zeer goed en vriendelijk geholpen. Zeker niet opdringerig, vrijblijvend maar juist daardoor snel de knoop doorgehakt en tot aanschaf over gegaan. Snel bezorgd op de afgesproken tijd. Prima service. Aan te bevelen!

Komen hun beloftes

Alles loopt van het begin tot het einde probleemloos. Doen wat ze zeggen en bellen terug als je ze nodig hebt. Dat kom je niet vaak meer tegen. Kortom zeer positief

Top organisatie

Goede service, snelle levering van een mooi product

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima D26

Zeer zorgvuldige levering en persoonlijk contact

We zijn erg tevreden met onze wijnklimaatkast. Het persoonlijke contactmoment voor levering is bijzonder vriendelijk en professioneel. De kast zelf is een plaatje. Ondanks geringe inbouwhoogte een forse capaciteit van 24 flessen. Daar gaan we hopelijk lang plezier aan beleven. Chapeau voor Smaak van de wereld!

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima S24

Geweldige service en klantgerichtheid.

Klantgericht: ondernemer levert en installeert persoonlijk de klimaatkast binnen 2 dagen. Mooi product. Voldoet geheel aan de verwachtingen.

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima D77T

Prima service en mooi product!

Op een beurs in contact gekomen met de mensen van Smaak van de Wereld. Heldere en duidelijke uitleg ontvangen en de deal was snel beklonken!

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima D40T

Heb al een paar keer display vervangen en vorige week een heel koelgedeelte

Als ie het nu weer een jaar of 8 doet ben ik tevreden

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima D20

Prima geholpen en wijnklimaatkast

Op zoek naar een wijnklimaatkast bij Smaak van de Wereld uitgekomen. Goed advies gehad en bezoek gebracht aan de showroom. Wijnklimaatkast snel geleverd en functioneert conform verwachtingen.

Prima service, uitstekend product

Prima ervaring

Op zoek naar een wijnklimaatkast gekeken bij Smaakvandewereld.nl. Contact gehad en daarop besloten langs te gaan. Prettig gesprek en goede uitleg over voo- en nadelen van diverse indelingen. Klimaatkast gekocht die netjes op tijd geleverd en geïnstalleerd is. Voor zover ik nu kan beoordelen werkt de klimaatkast goed. All over goed gevoel aan over gehouden.

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima D104T

Goede prijs- kwaliteit en service

Reageert snel op berichten en komt met goede oplossingen voor problemen. Prima prijs - kwaliteit verhouding en snelle levering. De wijnklimaatkast voldoet aan verwachtingen maakt soms (nog) wat meer geluid dan verwacht maar misschien wordt dat nog minder als de inbouw volledig afgerond is (nog stukje open)

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima S24

Goed en snel geregeld

Goed en snel geregeld met duidelijke toelichting hoe en wat en de gemaakte afspraken worden keurig nagekomen

Prompt en professioneel.

Het apparaat was vakkundig gerepareerd en werkt nu goed. De prijs/kwaliteit verhouding is goed.

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima D20

Top kwaliteit, houdt de wijn op de ingestelde temperatuur.

Mooie wijnklimaatkast. Houdt de wijn keurig op de ingestelde temp. Weinig tot geen geluid. Top.

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima D167T

Snel en goed advies snelle levering

Dit is mijn tweede wijnklimaatkast De eerste beviel prima mooi design en daarom ook de tweede bij hun besteld

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima D46T-1D

Top service!

Afspraken perfect nagekomen.

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima D300T

Leuk bedrijf!

Heel servicegericht en no-nonsense. Prima ervaring om zaken mee te doen!

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima D46T-1D

Prima service, zeer efficiënt!

Niets aan bovenstaande toe te voegen!

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima S77

Super makkelijke site en de reactie betreft de levering was ook top en zeer snel. Enige minpuntje was de persoon die de koelkast kwam bezorgen niet erg behulpzaam was. Koelkast hoefde alleen maar net over de drempel bezorgd te worden, maar dat was voor hem niet mogelijk. Had te weinig tijd zoals jij zei.

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima D167T

Mooi voor een prettig bedrag

De wijnklimaatkast D40T ZWART is kwalitatief goed en oogt mooi. Hij werkt zoals beloofd en bedient makkelijk. De service van Smaak van de Wereld is prima!!

Snelle terugkoppeling , en goede service , en goede prijs S77 ,

• Voor welk model wijnklimaatkast is deze review Wine Klima S77

Geweldige, superstille, perfect in te stellen wijnklimaatkast.

Keurige levering, eenvoudige installatie, duidelijke gebruiksaanwijzing en fluisterstil. Het aantal opgegeven flessen geldt alleen voor "Bordeaux" flesformaat. Heb je meer variatie in flessen dan gaan er uiteraard minder flessen in. Verder eenvoudig te gebruiken en fraai apparaat om te zien.

Boonsweg 13

3274 LH Heinenoord

Over Wine Klima Wijnklimaatkasten

Wine Klima Wijnklimaatkasten voor particulieren, keukenspecialisten en horeca. Wij leveren een optimale omgeving om uw wijnen te bewaren of om op serveertemperatuur neer te leggen.