Snelle correcte service

Nummerplaat besteld en dag erna geleverd. Snelle en correcte service. Goeie kwaliteit nummerplaat.

Vandaag besteld, morgen in huis!

perfect

eerst contact via email en binnen het uur een duidelijk antwoord. Daarna bestelling geplaatst en onmiddellijke levering

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit alleen klopt de bezorging tijd niet. Staat op de site voor 16.00 uur besteld volgende dag in huis, dit is helaas niet zo. Had een product besteld omdat ik het de volgende dag nodig was, kwam dus een dag later terwijl het product wel voor 16.00 uur besteld was.

Snelle en goede levering

Vlotte afhandeling en binnen 1 dag geleverd en goede prijs.

Post NL. Is niet de betrouwbare partner

Beter met post.Be dan kan het pakje snel in de pakjesmuur.

Leuke funplaat

Makkelijk te bestellen, snelle levering, goede prijs/kwaliteit, leuke funplaten

Snelle levering en mooie nrplaat

Zeer goede ervaring

Helaas

Maandag verjaardagscadeau besteld omdat er op website staat “voor 16u besteld zelfde dag verzonden”. Het was net na 16u dus dan denk je ooh diz komt donderdag ten laatste vrijdag wel aan, 4 dagen ipv 1 komt goed. Maandag zelf mail gehad dat pak klaar was voor verzending, ondertussen zaterdag en nog geen bericht van verzending gekregen.

Snel betrouwbaar

doet wat het beloofd

voordelig besteld, volgende werkdag binnen

I'll buy again

Good service! I'll buy again

Bestelling prima in orde

Bestelling snel thuis,precies wat we besteld hadden.

Super bedrijf!

Onderweg naar Italië in Duitsland mijn kentekenplaat verloren. Bij de overnachting in Oostenrijk contact gehad via whatsapp. Ze hebben een kentekenplaat opgestuurd voor mij naar Italië! Binnen 4 dagen was deze bij de receptie af te halen. Super geregeld en mega gered hier!

Producten goed maar de levering en communicatie hierover laten te wensen over!

Producten zijn goed maar over de leverig ben ik niet te spreken! Na een mail hierover op 11 augustus, nog steeds geen reactie gekregen. Ook een mail gestuurd naar het bedrijf dat het pakje leverde, jammergenoeg ook hier nog steeds geen reactie gekregen.

Wel besteld met datum bevestiging, te laat ontvangen.

Op maandagavond besteld, zou op woensdag bezorgd moeten worden. Datum en tijd zijn ook vooraf bekend gemaakt door leverancier. Betrof kentekenplaat voor één dag. Helaas dus toch een dag later bezorgd, dus te laat voor gebruik, kentekenplaat kon de prullenbak in. Voorwaarden zijn 'duidelijk', leverancier treft geen blaam en geen verantwoordelijkheid voor bezorgdienst en 'gepersonaliseerde' producten worden niet terug genomen. Ik heb dus op tijd besteld en betaald, leverancier dekt zich in, ik ben de pineut. Nooit meer dus.

Perfect product , perfecte levering

Beter dan verwacht product en op tijd geleverd ! Top !!

Goed spul

Overzichtelijke website, goed produkt voor schappelijke prijs

Zeer goede service!

Een probleem, door PostNL, werd door allesvoorautoshop opgelost

Supershop

Alles perfect geregeld, ook de communicatie

Maandag besteld en dinsdagochtend vroeg al binnen!

Snelle en duidelijke service. Top!

Zeer snel geleverd

Mijn bestelling gemaakt voor 2 witte nummerplaten wat zeer makkelijk ging De volgende dag lagen ze al keurig in de bus Prima bedrijf

Vlotte levering

Vlotte levering

de website was duidelijk, en bestlling kreeg ik de volgende dag binnen

Pickardstraat 1209

3570 Alken

Over AllesVoorJeAuto.Shop

AllesVoorJeAuto.Shop is gespecialiseerd in het verdelen van auto accessoires en toebehoren voor je wagen.