Snelle levering - Goede verpakking

en voldoende keuze op de website. Zeer redelijke verzendkosten.

Doen precies wat ze zeggen.

Product zoals beschreven

Perfecte dienst na verkoop

Leveringsprobleem met PostNL. Klantendienst perfect meegeholpen aan een oplossing. Dank je wel hiervoor

Zeer snel geleverd

Prima, snelle en goede levering.

COMMANDE ET LIVRAISON IMPECABLE.

COMMANDE CORRESPOND A MON ATTENTE ET LIVRAISON ET SERVICE PROFESSIONNEL.

Geen geneuzel . Niet duur en snel thuis

Fijne site en snelle levering.

Heel tevreden met jullie service. Binnen 24 uur was mijn bestelling thuis .

Dik in orde zoals het hoort!

Smorgens online besteld en in de namiddag bericht om af te halen zoals afgesproken.

Top Bedrijf

Top bedrijf, houden je keurig op de hoogte over de bestelling en komen alles netjes na.

Fijn contact gehad via de mail, snelle levering en product is zoals omschreven

snel geleverd

uitstekend

Ontevreden

Maandag 17 juli om 19u besteld en pas op woensdag 20u geleverd. Dat is meer dan 24uur later dan wat jullie in jullie reclame beloven. Dat noem ik misleidend. Ik heb overwogen om het nummerbord terug te sturen, maar dat vond ik onnodig slecht voor t milieu. Op die manier komen jullie weg met misleidende reclame.

Super service

alles ok

Prima service snel en correct

Snel geleverd zodat ik met de fietsendrager op pad kon

Wat product zegt te doen werkt niet

Helaas geen goede ervaring met de aircobom. De vervuilde licht is na 1 dag weer aanwezig na opvolgen instructies op verpakking. Helaas..

Perfecte service

Alles correct en heel snel geleverd

Prima verzorgd

Geheel tevreden

Prijs en kwaliteit van product zijn prima. Levering is ook zoals vermeld binnen enkele werkdagen gelukt. Echter was de verpakking bij aankomst beschadigd. Zo stak het metaalwerk van het artikel door de doos heen. Verder enkele andere beschadigingen aan vervoersdoos. Gelukkig was het een stevig product dus geen schade aan artikel zelf. Graag in vervolg wel opletten op vervoer van leveringen.

Mooie plaat en goed verpakt

Prima ervaring!

Zeer eenvoudig bestelproces. Snelle levering en goede info daarover. Product voldeed volledig aan beschrijving. Goede kwaliteit.

Snel en op tijd geleverd

Niks mis mee, goeie service

Pickardstraat 1209

3570 Alken

Over AllesVoorJeAuto.Shop

AllesVoorJeAuto.Shop is gespecialiseerd in het verdelen van auto accessoires en toebehoren voor je wagen.