Heldere website, snelle levering, goed op de hoogte gehouden van de bestelling.

Het duurt even maar dan heb je wel wat

Alles is goed georganiseerd, alleen post.nl maakt er een iets langere levertijd van. Al met al binnen 1 week binnen

Snel

Correct

Gemakkelijke bestelling ,snel geleverd en realistische nummerplaat ....TOP!!!

Snel, eenvoudig en goed!

Simpel en eenvoudig zoeken en bestellen. Helemaal goed als je snel iets moet hebben zoals een witte kentekenplaat.

Prima klantenservice

Ik had een bestelling geplaatst maar was een onderdeel vergeten. Daarover heb ik gemaild en ondanks dat de bestelling de deur al uit was rekende Allesvoorjeauto.shop geen extra verzendkosten voor het vergeten onderdeel

Gewoon prima!

Makkelijke webshop, snelle verzending en ik werd netjes op de hoogte gehouden.

Prima service!

Bestelling binnen paar dagen in huis ! Top!

Snelle en prima levering

Makkelijk bestelproces, snelle levering

Awesome!

TOP

Alles netjes op tijd

Fijne website en snelle levering. Toppie

Scroll vooral even verder voor echte reviews

Slechte service misleidende aflever afspraak en reageren nergens op

SUPER

zéér snelle service

Niet bestellen

Komen leverafspralen op website vermeld niet na, noodgedwongen kentekenplaat bij dealer moeten halen. Geven geen geld terug en reageren niet meer

Alles is goed verlopen, ziet er goed uit.

heel erg goed

Ik kreeg na bestellingsbevestiging geen update dat het pakket verstuurd was. Mijn mail met de vraag daarover werd direct beantwoord. Het pakket was al op de besteldag opgehaald en zou de dag dat ik mailde worden bezorgd. En zo geschiede.... Pakket werd 2 uur later bezorgd. Ongekende service!

Supersnel geleverd

Makkelijk besteld en snel geleverd. Hier kan je gerust bestellen!

snelle levering goede kwaliteit

snelle levering goede kwaliteit

Fijne site, snelle levering.

Leverbelofte wordt niet nagekomen

Zondag 4 juni jl via website witte kentekenplaat besteld. Op website staat op werkdagen voor 16.00 besteld volgende dag geleverd. Dus dat moet lukken levering op huisadres op woensdag 07.06.23. Niet dus, maar ligt niet aan allesvoordeauto.nl maar aan postnl, die hebben het druk is uitleg. Maar ik heb maandag 05.06.23 artikelen besteld bij andere webshop en die komen keurig op dinsdag 06.06.23 binnen via postnl. Deze webshop doet verder ook geen moeite meer om te claimen bij postnl. Mijn advies is volgende dag geleverd van de website te halen en niet hier te bestellen maar naar autodealer te gaan kun je er op wachten.

goed en snel

goed product snelle levering degelijk verpakt

Goede service en snelle levering

Goede ervaring

Snel en goed

Van bestelling tot levering verliep goed!”

Pickardstraat 1209

3570 Alken

Over AllesVoorJeAuto.Shop

AllesVoorJeAuto.Shop is gespecialiseerd in het verdelen van auto accessoires en toebehoren voor je wagen.