Snel geleverd.

Snelle levering en eenvoudig te bestellen

Het kenteken voor onze fietsendrager was makkelijk besteld en de volgende dag gelevert.

Snelle levering tegen scherpe prijs!

Duidelijk bestelproces, snel geleverd en mooi laag geprijsd. Prima.

Levering correct.

Easy and fast

Makelijk te bestellen en heel snel wordt geleverd

Snelle en correcte levering

De volgende dag geleverd!!

Vrijdag pakje besteld,zaterdag was de levering aan huis. En ik woon in België. Top gedaan!!!!

Mooi product en super snelle levering

Ik heb kentekenplaten besteld met de namen van de kinderen Ze zijn mooi en echt een aanrader Ook de levering was super snel na het bestellen de volgende dag al thuis

Goed volgens omschrijving

Goed volgens omschrijving

Top service en snel geleverd

Uitstekend !

Op tijd geleverd en prima op de hoogte gehouden !

Doen wat ze beloven

Snel en simpel bestel proces. Aflevering exact op datum, tijd die ze toezeggen.

Zeer snel.

Geen gezeur wat je besteld is de dag erna in de bus .

Snel!

Wat kan ik meer zeggen dan dat we bijna sneller dan het licht een witte kentekenplaat in huis hadden?

Correct, prijs, levertijd top

Parfait: Qualité, livraison et rapidité

Parfait: Qualité, livraison et rapidité

Volgende al geleverd en product was zoals op foto

Bestelling en leveringen vlot verlopen.

Goed maar kan beter!

Enkele producten besteld bij Allesvoorjeauto.shop als ook nummerplaat voor aan fietsen drager. Vlotte shop, vlotte afhandeling en de levering liep ook correct. Toen ik de doos opende was ik toch even verwonderd te zien dat de nummerplaat aan beide kanten verplooid was, hebben ze een te kleine doos genomen bij het inpakken of iets verkeerd gelopen bij de verzending, dit kan ik niet uitmaken maar ok, de plaat dan maar zelf weer wat geplooid tot ze bruikbaar was. Spijtig en kon beter.

Na het bestelling begon ik toch te twijfelen of het wel mooi zou zijn. HELEMAAL NIET NODIG. Ze waren nog mooier dan ik had verwacht. En nog belangrijker mijn vrouw was er helemaal weg van. Geweldig!

Top service!

Doen gewoon wat ze beloven te doen.

Makkelijk te bestellen Volgende dag geleverd Zag er super gaaf uit en precies wat we in ons hoofd hadden

Snelle levering, correct verpakt

Prima geregeld

Overzichtelijk website en goede feedback.

Snel, aanrader!

Vrijdagochtend besteld, bord dezelfde dag nog klaar en in de middag verzonden. Die is zaterdag aangekomen. Zeer onder de indruk van de snelle service, snelle levering en kwaliteit van het product. Zeer aan te bevelen!

Pickardstraat 1209

3570 Alken

Over AllesVoorJeAuto.Shop

AllesVoorJeAuto.Shop is gespecialiseerd in het verdelen van auto accessoires en toebehoren voor je wagen.