Prima service en levering

X

Snel en gemakkelijk te bestellen.

Snelle bezorging .

Geleverd wat ik besteld had .

Geleverd wat ik besteld had .

Top snel service

Snel en degelijk

Snel en degelijk Levering. Artikelen conform advertentie

Prima ik ben dik tevreden

Ik ben blij met mij aankoop.

Gemakkelijk, snelle levering, goed product!

Goed en snel geleverd

Gewoon het bestelde op tijd ontvangen

snel besteld, snel geleverd en mooi product!

voor onze fietsendrager hadden wij snel een witte kentekenplaat nodig. Alles klopt aan website, snel, eenvoudig en vlot geleverd. Compliment!

Supersnelle verwerking en levering van mijn order

Prima produkt voor mooie prijs

Oke

Oke

Snelle levering tiptop

Perfect!

Nummerbord besteld en amper 2 uur later al bericht dat hij klaar is en verzonden wordt. En de volgende dag al geleverd. Echt een voorbeeld voor veilig bestellen via internet.

goede service

Kort geleden heb ik voor het eerst een bestelling geplaatst middels de webshop van TruckJunckie, met daarbij een raamsticker die naar 'eigen tekst' gemaakt moest worden. Echter bedacht ik mijzelf 2 dagen nadat ik de bestelling geplaatst had, dat ik de tekst van deze raamsticker toch iets anders ingevuld wilde hebben. Daarop heb ik telefonisch contact gezocht met de klantenservice en mijn wensen uitgelegd. Helaas was mijn bestelling al wel 'in productie' , maar gelukkig was het geen probleem om dit op het laatste moment toch nog even voor mij te veranderen. De designer zou alsnog even mijn nieuwe wensen omtrent de raamsticker, op orde maken. Kortom, helemaal super dus!!! :) Groetjes van een blije klant.

gewoon wat je er van verwacht

als je iets nodig heb voor je auto ben je hier aan het juiste adres fijn materiaal en stipte afhandeling

Witte kentekenplaten besteld en snel geleverd en keurig verpakt,ik zeg doen

Top service!

Snel en correcte levering.

Snel en scherp geprijsd

Snel geleverd, prima kwaliteit

2 nummerplaten besteld. Binnen 24 uur in huis. Goed verpakt en de Tpg door de brievenbus bezorgd.

Alles naar wens

Prima resultaten

De artrikelen zien er precies uit zoals geadverteerd en de service en snelheid is prima!

Pickardstraat 1209

3570 Alken

Over AllesVoorJeAuto.Shop

AllesVoorJeAuto.Shop is gespecialiseerd in het verdelen van auto accessoires en toebehoren voor je wagen.