Leuk

Leuk hebbeding Alleen de levering van post.nl trekt p niks

Snel en goed

Goede site en levering

Amazing service

The post man delivered wrongly and they sent me another plate immediately… really great service

Goede prijs & snel verzonden

De poets spullen die ik voor mij auto zocht waren hier absoluut het meest scherp geprijst en binnen een dag in huis, super!

Doen wat er wordt beloofd!

Website is duidelijk, producten worden perfect afgeleverd zoals ze zijn voorgesteld. Leveringstermijn is zoals afgesproken.

Snel geleverd en correct behandeld

Snel geleverd. Er was transportschade aan één van de 4 wieldoppen. Na melding werdt deze de volgende dag nageleverd. Prima!

Delivery to the promise

As promised on the website! High quality and one day delivery.

Zeer snelle en nette levering

Voor 16 uur besteld, volgende dag al in huis, keurig op de hoogte gehouden via mail. Dikke prima!

Snelle afhandeling van de bestelling, alles naar wens verlopen

Eerste indruk was prima

Had maandagavond mijn bestelling geplaatst en woensdagmiddag stond de koerier al aan de deur. De producten waren zeer goed verpakt. Zal hier zekerweer kopen.

Duidelijke site

Duidelijke webshop, snelle en correcte levering

Makkelijk bestelt, snel geleverd, goede kwaliteit

makkelijk en snel geregeld binnen redelijke tijd ontvangen : top!

Snel makkelijk en vlot besteld en binnen redelijke tijd ontvangen: top!

Mooie kwaliteit en snel geleverd

Goed verpakt, mooie kwaliteit en snelle levering. Volop keus.

Prima service en niet duur

Ik had een kentekenplaat nodig voor een aanhanger. Bestellen was een makkie en één dag later had ik 'm al in huis.

Snelle levering.

Binnen 24uur ontvangen

Goede snelle levering. Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering

Hele vlotte service.

Vandaag besteld volgende dag in huis.

Eenvoudige, snelle en correct uitgevoerde levering!

Eerste kennismaking met eenvoudig product (autonummerplaat) is een positieve ervaring! Goede prijs, snelle en degelijke service. Een aanrader.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Top alles mooi verpakt en snel

Goede service alles op tijd. Alleen de PTT heeft storing of zo dus 4 dagen later het pakketje gekregen.

Prima kwaliteit

Snelle levering prima Kwaliteit

Alles top, behalve verzendkosten aan de hoge kant

Snelle bezorging, mooie kentekenplaat

Goed en snel geleverd

Het product dat ik bestelde is precies wat ik verwachtte, en daarbij vlot geleverd. Hoogstens wat meer mailtjes dan ik had verwacht. Ik werd iig goed op de hoogte gehouden waar in het proces mijn bestelling zat en daar valt ook wat voor te zeggen.

Ik werd zeer snel, vriendelijk en goed geholpen. De bestelling werd ook echt de volgende dag geleverd.

Pickardstraat 1209

3570 Alken

Over AllesVoorJeAuto.Shop

AllesVoorJeAuto.Shop is gespecialiseerd in het verdelen van auto accessoires en toebehoren voor je wagen.