Goed product geleverd voor een redelijke prijs.

Heldere site, makkelijk bestellen, snel thuis

Op zoek naar een bandenrek kwam ik op de site van AllesvoorjeAuto. Order geplaatst en binnen 2 dagen het rek in huis. Keurig.

Heldere site, makkelijk bestellen, snel thuis

Zeer goede opvolging

Duidelijke website,vlug geleverd.

Een week later geleverd

Deze plaat is meer dan een week later omdat post nl niet doet wat ze zeggen schuiven telkens een dagje op Al meerdere malen gemerkt post.nl is zeer onbetrouwbaar Gr Harrie

Prima levering

Vlot geleverd en goed verpakt, niets op aan te merken

top

Snel en goedkoop

Nette plaat

Nummerplaat besteld, en is prima.

Nog steeds niet binnen

Mijn plaat is nog steeds niet binnen omdat post nl niet doet war ze zeggen

Na bijna een week nog geen plaat

Post nl heeft na een week nog geen plaat geleverd schuift elke dag op nu heb ik geen leverdatum meer Ik heb jullihier 2x een mail gestuurd maar geen antwoord

Na bijna een week nog geen plaat

Netjes afgehandeld. Goed product.

Bestelling niet ontvangen

Volgens track en trace zou mijn bestelling geleverd zijn, echter nergens te vinden. Mail gestuurd, maar geen antwoord..

Fijn

Ze hadden de producten die we zochten en ze werden in een normale tijd geleverd.

Pickardstraat 1209

3570 Alken

Over AllesVoorJeAuto.Shop

AllesVoorJeAuto.Shop is gespecialiseerd in het verdelen van auto accessoires en toebehoren voor je wagen.