Snel geleverd en mooie plaat!

Snel geleverd en mooie plaat!

Vlotte afhandeling van de bestelling

Correcte aflevering van het product, duidelijke info over de levering, degelijk verpakt.

Prijs en kwaliteit gaan hand in hand..

In kocht het plak als verjaardagscadeau. Het plak zag eruit zoals op de website vermeld. Super handig dat je direct de keuze kan maken met of zonder gaatjes, je kan dan zuignappen bijkopen is je plak direct klaar voor gebruik. Super ervaring met deze website!! Bedankt

Perfecte communicatie

In had zelf mijn bestelling niet goed doorgegeven waardoor ik via e-mail gecontacteerd werd. Ook bevestiging gevraagd van de correct doorgegeven besten en zeer snel reactie gekregen

Perfecte communicatie

snel en accuraat

prima product; naar verwachting

bestelling is nog niet geleverd

Ik kan geen beoordeling geven over het product. Tot heden heb ik niets ontvangen. enkel melding vertraagd. na 3 keer uitstel en 1 keer levering onbekend voor een paar dagen?

Ik heb nog niets ontvangen

Beste, Ik kan nu geen zinnige beoordeling geven. Tot heden heb ik nog niets ontvangen. Ook geen zicht op een leverdatum.

Ik heb nog niets ontvangen

Slecht

Wasproducten besteld,maar na een week nog niks. Gebeld met het bedrijf,en ze zeggen dat ze het bij post.nl te druk hebben,best wel raar dat ik andere pakketjes bij een ander bedrijf besteld heb op dezelfde datum wat allang door post.nl geleverd is. Ik ben dus mijn geld kwijt,ik bestel hier neer nooit meer!!!!

Pickardstraat 1209

3570 Alken

Over AllesVoorJeAuto.Shop

AllesVoorJeAuto.Shop is gespecialiseerd in het verdelen van auto accessoires en toebehoren voor je wagen.