Mijn pakketje werd snel geleverd en is perfect gemaakt. Klopt ook helemaal met de beschrijving op de website. Top service!

Echt alles voor je auto

Snelle en goede service.

Alles ging zoals beloofd

Keurig verzorgd

Optijd geleverd nog niet getest. Lijkt me

Very good

Fast and correct.

Snel en goed

Zeer snel geleverd!

Niet ok

Na 10 dagen nog steeds het bestelde (2 mini nummerplaten) nog niet ontvangen.

Bestellen ging makkelijk en levering was snel en zag er prima uit

Kijken bestellen en 48 uur later binnen!

Mooi afgewerkte nummerplaat ;)

Mooie afgewerkte nummer(naam) plaat in het klein.. Deze werd voor één keertje niet besteld voor op een kinderauto te monteren maar voor op de rolstoel van onze wervelwind Beagle.. Helemaal blij mee want het past ook perfect op dit voertuigje. :-)

snelle levering, prijs is goed

De plaat is heel erg mooi geworden

De plaat is mooi alleen jammer sat dd pakket bezorger het voor de deur zet als je niet thuis bent. Misschien een andere bezorgdienst uit kiezen.

top

Bestelling zou bezorgd zijn, maar niet ontvangen

Kan natuurlijk liggen aan bezorging, maar heb nog niets ontvangen, terwijl het 23 november bezorgd zou zijn.

Matig maar leuk eindresultaat

Ik ging bestellen . Had betaald, bleek de combinatie niet te kunnen. Opnieuw besteld,erbij geselecteerd dat er gaatjes in moet en voor betaald. Bij levering geen gaatjes …. Mail gestuurd , kreeg excuses, mooi maar ik ben niet in de mogelijkheid om die gaatjes netjes te maken …. Oké ik zou mijn geld terug krijgen, rekening nummer gestuurd Geld nooit ontvangen…. Nu gaat t om erg weinig geld , maar ja …. De kenteken plaat is er mooi geworden !

Ik heb een nummerbord besteld. Dit ging makkelijk en snel. Volgende dag geleverd. Qua prijs ben je niet goedkoper uit. Bij de dealer is het net zo duur. Daarin vond ik de site ook wel onduidelijk bij het afrekenen werd even behoorlijk prijs voor verzenden gerekend.

Gewoon goed

Snelle levering van goede plaat

Snelle levering van goede plaat

Ik had de bestelling snel en volgens wens binnen.

Perfecte levering

Perfecte levering en uiterst goed afgewerk

Snelle levering en juiste prijs

Wederom een snelle levering en alles voor de juiste prijs

Snel, correct en goede prijs

Alles prima!

Prima kentekenplaat en snel geleverd

Makkelijk te bestellen en snel geleverd tegen een goede prijs. Wij zijn tevreden.

Pickardstraat 1209

3570 Alken

Over AllesVoorJeAuto.Shop

AllesVoorJeAuto.Shop is gespecialiseerd in het verdelen van auto accessoires en toebehoren voor je wagen.