uitstekende service - enkel de levering door post.nl ...

Uitsrtekende website, snel verstuurde producten. Enkel de levering door post.nl liet het afweten (meer dan een week onderweg voor een afstand van 100 km, levering beloofd, daarna weer uitgesteld voor onbepaalde tijd?). Wél een uitstekende service van allesvoordeauto: producten werden meteen opnieuw verstuurd, én snel ontvangen.

Snel en goed

Goede kwaliteit, makkelijk bestellen en wordt netjes thuis afgeleverd

Zeer tevreden met online bestellen en laten bezorgen. Vlotte service.

Snel en het juiste wat je moet hebben

Goede verkoop .en snel ga gewoon hier heen . Hebben goed martiaal .

Goed product

Geen problemen!, keurig verzorgd @

Piccolo bello!

Snelle, degelijk verpakt en correcte afhandeling en levering van onze bestelling !

Product voldoet niet aan de verwachtingen

Het product is verkeerd ontworpen. Er zit een fout in de bedrading. De norm ISO 11446 schrijft voor dat pen 9 constante (+) stroom levert met pen 13 als massa. Pen 10 daarentegen is geschakeld (+) en heeft pen 11 als massa. In de ProPlus stekker tester gaat de LED “constante spanning” branden op pen 10 (= geschakelde +) en 13 als massa. En de LED “geschakeld” brandt op pen 9 (= constante +) en 11 als massa. De oplossing is het omwisselen van de interne bedrading van pen 9 en pen 10, zowel aan de auto-kant als aan de aanhanger-kant. De stekker tester is na modificatie een fijn product .

zeer tevreden

zeer goed geregeld

snel en goed en duidelijke communicatie

snel en goed en duidelijke communicatie

Freakin' perrrrfect!

Mooi artikel, kwaliteit én supersnel !!!

Snel en goedkoop

Precies wat ik verwachtte en snel geleverd .

Helemaal prima

Alles wat ik besteld had kwam snel en precies zoals ik verwacht had. Geen klachten

Zeer snelle levering

Snel en netjes geleverd. Redelijke prijs.

Snel en conform verwachting

Vlotte levering en product conform verwachting. Prima

Makkelijk de bestelling geplaatst en de volgende dag geleverd

Topproduct met zeer snelle levering.

Zeer goed!!!!

Na ontvangst tevreden

Maar vandaag besteld morgen in huis ging niet op. Duurde 3 dagen

Snelle service en kwaliteitsvol product

Was heel even moeilijk om de online bestelling te kunnen betalen. 3 maal opnieuw moeten beginnen. Daarna heel vlotte afhandeling. Vlugge levering Tevreden klant

Makkelijk bestellen,snel geleverd,goede kwaliteit.

Heel tevreden over de dienstverlening

Correcte en snelle dienstverlening. Over het bestelde product (Motip Colour Polish Red) ben ik niet zo tevreden. Het resultaat na gebruik is niet zoals verwacht.

snel, goed en zeer tevreden

snel, goed en zeer tevreden

Scherpe prijs en snelle levering.

Ik ben tevreden.

Pickardstraat 1209

3570 Alken

Over AllesVoorJeAuto.Shop

AllesVoorJeAuto.Shop is gespecialiseerd in het verdelen van auto accessoires en toebehoren voor je wagen.