Snelle en correcte levering

Slechte uitvoering van de bestelling maar correcte herstelling.

1° Niet levering van het bestelde product 2° Levering van niet besteld product 3° 1 product geleverd daar waar er 4 besteld en betaald waren 4° Na klacht een vlugge en correcte herstelling van de fouten

Goede en snelle service

Bestellen van een witte kentekenplaat op de website ging super eenvoudig. Levering was erg rap. Kortom: goed gedaan!

Snel en netjes geleverd

Mijn bestelling weer snel een netjes verpakt geleverd. Een prettige ervaring.

Snel geleverd, goed verpakt en prijs top.

Goede prijs, website overzichtelijk. Na bestellen snel verzonden en top verpakt. Zou hier weer kopen! Dankjewel.

Snelle levering, goede verpakking, goed artikel !

snel levering

product in orde en snel geleverd

netjes gemaakt en snel geleverd

netjes gemaakt en snel geleverd

Toppie!

Mooie plaat, netjes verpakt, snelheid, de bestelling is zo in uw bezit, top idee!

Snelle reactie op wijziging bestelling

Snelle reactie op wijziging bestelling

Snel alles oké

Moei grote fun plaat geel met blanco tekst.voor achterop e mobiele driewielerfietst om beter gezien te worden op de weg..

Super snelle service en een mooie prijs

Snelle correcte levering

Levering zoals beloofd

prima service

producten zoals omschreven , en een prima service .!

Snel goede service

Prima bedrijf.

Probleemloze afhandeling, snel duidelijk en mooie verpakking.

Zonder problemen geleverd

Slecht

Woensdagmorgen om 10.30 uur bestelling nummerplaat geplaatst ivm de belofte indien voor 16.00 besteld, de volgende dag in de bus. Elders werd de kentekenplaat goedkoper aangeboden, maar bleek de aflevering een dag later te zijn, op de dag dat we zouden vertrekken voor vakantie. In de loop van de woensdag ontving ik een mail dat de afleveing 2 dagen later werd laatsvond, zodat we zonder kentekenplaat donderdags weg reden.

Top, geleverd wat ik besteld had

Top, geleverd wat ik besteld had

Correcte en snelle levering

Uitstekend afgehandeld!

Alles is gegaan zoals het hoort, snel bezorgd!

Prima roetfilterreiniger, snel geleverd

Wynn dpf besteld omdat ik steeds om de 10 minuten de melding kreeg “ roetfilter verstopt” in mijn Peugeot 508SW. De vloeistof van Wynn in mijn brandstoftank gedaan, nog wat bijgetankt en zo’n 25 km gaan rijden. Sindsdien geen storingsmelding meer gehad! Topspul!!

Goede service.

Snelle levering en mooi product.

Makkelijke website, snelle levering, mooi product.

Pickardstraat 1209

3570 Alken

Over AllesVoorJeAuto.Shop

AllesVoorJeAuto.Shop is gespecialiseerd in het verdelen van auto accessoires en toebehoren voor je wagen.