Dag later bezord vanwege POSTNL.

E-mails van AvjA voor verbetering vatbaar

Bestelproces en levering waren prima, wel een punt van verbetering betreft m.i. de e-mail welke ik ontving van AvjA met een link naar een pagina waarin datum en tijd van bezorging stond vermeld. Op betreffende pagina staat echter ook een link naar de track-en-trace pagina van PostNL zelf, deze pagina gaf een datum (bezorgttijd was dezelfde) aan die 1 dag lag na de vermeldde dag op de AvjA pagina. Het werd al snel duidelijk dat die PostNL datum de werkelijke dag van bezorging aangaf.

Tijdig levering en alles conform verwachting

Bestelling was makkelijk om door te geven. De levering vond plaats op afgesproken tijdstip, en de inhoud was van prima kwaliteit.

De kentekenplaat in het weekend besteld, helaas werd ‘ie pas op woensdags bezorgd, maar verder ging het vlot en was het gemakkelijk besteld.

Keurig verpakt en snel geleverd

Snelle levering, miste alleen t kleine nl stickertje. Maar misschien had ik dit moeten melden bij de bestelling. Super service!!

Prima, alleen kwam pakket 1 dag later dan aangeven

Snel geleverd, netjes ingepakt

Perfect.

Kom vast een keer terug

Het bestellen en afleveren van het pakketje Binnen 2 dagen hartstikke goed hoor. En het product wat ik besteld had was heel goed.

Goede en snelle service.

Redelijk goed

Jullie hebben de volgende text op de site staan, voor 16.00 uur besteld de bestelling de dezelfde dag nog verzonden. Dit is in ons geval niet gebeurd en vind ik misleidend. Ik heb s'morgens de 21 ste van juli mijn bestelling geplaatst en deze is pas de 22 ste van juli verzonden. En komt dus later aan.

geweldig

mooie nette platen snel geregeld top

Betalings verkeer niet goed gegaan

Had 1 witte kenteken plaat besteld en betaald met PayPal kreeg ik een mail dat de betaling niet gelukt was ik denk dan probeer ik het nog een keer met Ideal wat blijkt nu heb ik 2 witte kenteken platen thuis gekregen zo word het nog duur en te laat geleverd

Redelijk

Niets aan te merken op het product, wel op de bezorging. Op zondag bestelling geplaatst, zou dinsdag bezorgd worden. Dit werd pas woensdagmiddag !

Voordelige webshop en een snelle levering.

Uitstekend.

Snel en correcte afhandeling.

Gewoon perfect

Makkelijke site en snel geregeld en ook nog eens snel geleverd gewoon top

Mijn kentekenplaat duidelijk en snel geleverd

Makkelijke webshop dus snel gevonden wat ik wilde bestellen. Op tijd besteld, dus ik had het de volgende dag in huis. Dank hier voor.

geleverd zoals was aangegeven

Top bedrijf

Besteld en snel in huis top bedrijf

Grandioos

Sneĺle en perfecte levering/service.

Keurig en supersnel

Keurig en supersnel in huis.

Eenvoudig en snel

Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Pickardstraat 1209

3570 Alken

Over AllesVoorJeAuto.Shop

AllesVoorJeAuto.Shop is gespecialiseerd in het verdelen van auto accessoires en toebehoren voor je wagen.