Zoals het hoort

Mijn nieuwe witte kentekenplaat was makkelijk te bestellen. Levering was ook snel en het product ziet er top uit.

Besteld en snel geleverd

Besteld en snel geleverd, echter voor bepaalde tijd besteld zelfde dag in huis gaat niet op. Ik begrijp dat dit ook afhankelijk is van postnl maar zou hier op de site toch iets anders mee omgaan.

Goede ervaring

Snelle en correcte prijs en levering

Snel en correct

Bestelling was eenvoudig te plaatsen en snel geleverd. Juist mss voor de platen te bedrukken overwegen om logo’s van vrachtwagen merken erbij te zetten .

Nummerplaat bestelling is vlot verlopen bovendien paste het door de brievenbus Goede service

Bestelling makkelijk geplaatst, en snel geleverd!

Alles top

Redelijk goed

Mijn bestelling (bandenrek proplus) was niet dezelfde dag verzonden. Dit duurde enkele dagen. Vond ik niet echt een probleem. Maar de kwaliteit van het produkt is laag. Geen reclame voor een winkel waarin het te vinden is. Bevestigingmateriaal van inferieure kwaliteit. Kettingen te lang waardoor de ligger niet horizontaal hangt. Ook geen stelmogelijkheden op de ketting (speciale eindstukjes). Maar wel een goeie prijs. En track en trace. Bij de winkel zou ik weer kopen, als de kwaliteit beter was.

Mijn éérste bestelling was onmiddellijk raak

Gisteren besteld omstreeks 14 uur en vandaag om 15 uur 55 reeds bevestigd aan mijn wagen, en de prijs is fantastisch voor deze wonderbaarlijke kwaliteit

Perfect levering.

Goederen voldeden aan verwachting.

Prima geregeld

Snelle levering; artikel zoals verwacht: prima

Mooi product; snel geleverd; goede prijs

Snelle correcte service en levering

Makkelijke bestelprocedure, correcte en snelle levering.

Snelle bezorging

Duidelijk

Prima en snelle service

Nummerbord voor aanhangwagen was snel in huis, mooie kwaliteit voor een goede prijs.

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Snelle verzending; keurige service! Aanrader.

Raamspoilers besteld. Volgende dag in huis. Perfect!

Dik in orde.

Produkt zoals vermeld,snel geleverd en goed verpakt.

Tot bezorgen aan toe goed geïnformeerd! Niet lang hoeven wachten op mijn platen Super gedaan

Ik kon mevrouw niet verstaan praate slecht abn en niet geholpen

Ik werd niet gehoord en steeds in de reden gevallen mevrouw praat slecht nl. Jullie zetten op de bevestigingsmail voor vragen kunt u mailen en als u ons liever belt bent u van harte welkom dan helpen wij u verder Maar mevrouw zei meteen stuur maar een mail en heeft meteen valse beloftes gedaan die niet na worden gekomen heel belachelijk Mijn man besteld veel bij jullie voor zijn bedrijf en we zijn altijd zeer tevreden maar zoals dit verlopen is echt bar slecht.

Precies wat ik besteld had maar een dag later geleverd waardoor ik iets anders heb moeten regelen

Goed en niet goed

Goede levering

Snel verzonden, goed product

Z. Slechte kwaliteit

Het hondenrek zag er redelijk solide uit, maar was niet te monteren, waardoor het steeds op de bank ervoor belandde Nu met tyrips zo vastgemaakt dat het bruikbaar is, maar dat was niet de bedoeling, natuurlijk

Gewoon goed.

Niet te duur, redelijk snelle levering.

Pickardstraat 1209

3570 Alken

Over AllesVoorJeAuto.Shop

AllesVoorJeAuto.Shop is gespecialiseerd in het verdelen van auto accessoires en toebehoren voor je wagen.