Snel, correct, goede prijs

Snel geleverd, netjes verpakt, goede prijs

zeer snel geleverd

zorgvuldig verpakt

Snel en goed geregeld!

Besteld bezorgd en klaar.Prima voor elkaar!

Snelle levering en prima prijs!

Tevreden

Vlotte acties, snelle levering en degelijk verpakt.

Alles naar wens

Alles naar wens, snelle levering. Zoals het hoort uiteraard.

Snelle levering, onduidelijke prijs setting.

Snelle levering, goede kwaliteit. Enkel de prijs is niet zoals beloofd. Taksen en verzendkosten moeten er nog bij gerekend worden.

Goede service en snel

Handige duidelijke site, goede service en snelle levering.

prima, zeer snelle levering

makkelijk gegevens in te voeren en snelle levering de volgende dag

Snelle professionele service

Prima website en uitstekende service.

Alles geleverd volgens afspraak

Eenvoudig alles ingevuld en geleverd volgens afspraak.

Alles prima geleverd

Mooie kentekenplaat

Dit was voor mij de goedkoopste!

Nog al wat gegoogeld. Een bord voor een aanhanger. Snelle levering. Keurig verpakt. Prima bord met alle wettelijke voor schriften. Gr. Henk B.

Snel geleverd met goede prijs en kwaliteit

De flesjes wynz loodvervanger waren snel geleverd. Het bestelproces ging perfect en alle stappen werden goed en snel via de mail gecommuniceerd.

Prima levering

Nummerbord besteld. Prima product en binnen 3 dagen in huis. Prima website, alles duidelijk. Kortom: aanrader.

tevreden

onderdelen was precies als adverteert zo goed als origineel , goed ingepakt een snel ontvangen

waardeloos

dit is al de zoveelste keer dat ik een mail krijg ,terwijl ik in Dordrecht woon en niet in Zwolle als ik daar melding van maak wordt daar niets mee gedaan en krijg ik gewoon nieuwe mailtjes .Dus vraag ik mij af of die personen daar bij dat bedrijf een plaat voor hun hoofd hebben. Nu wil ik er geen bericht meer van krijgen. ik dat u iets met deze beoordeling doet. ik groet u bij deze.

De levering was de volgende dag al binnen en van goede kwaliteit

Goedkoop en snel geleverd

Mijn eerste bestelling, voor herhaling vatbaar

Goede en vlotte afhandeling van bestelling. 1 minpuntje: wordt ALLEEN in hoofdletters geleverd, terwijl bij de opmaak WEL keuze is tussen kleine èn hoofdletters.

First class

Very happy. Would buy again in the future.

Veel keus

Wat een keus en wat een snelle levering. Perfect.

Snelle levering en mooie stevige nummerplaat

Snelle levering en mooie stevige nummerplaat

Leveren wat ze beloven, tegen mooie prijs.

Firma doet wat ze beloven. De produkten zijn goed geprijsd. Zeker niet de duurste, maar ook vaak niet de aller goedkoopste. Maar wel alles aanwezig en snel bezorgd. 1 verbeterpunt is het inpakken voor verzending, de doos stond op het punt om het te begeven. De inhoud was eigenlijk te groot voor de doos, waardoor de bodem er bijna uitviel. Daarvoor dus halve ster minder.

Super levering snel binnen

Pickardstraat 1209

3570 Alken

Over AllesVoorJeAuto.Shop

AllesVoorJeAuto.Shop is gespecialiseerd in het verdelen van auto accessoires en toebehoren voor je wagen.