Prima produkt, snelle levering

Ik beveel dit bedrijf aan

Service kan adequater

Door een fout van Post.NlL na een week de bestelling nog niet ontvangen. Zogenaamd niemand aanwezig om pakket in ontvangst te nemen (was het adres van mn werk dus altijd iemand aanwezig) en direct weer retour gestuurd naar afzender. Toen zou het komen omdat het adres niet correct was, maar dat is het toch echt wel. Alles voor je auto had er voor kunnen kiezen mijn bestelling direct nogmaals te versturen ipv afwachten tot het retour was ontvangen. Pakket is inmiddels bij ze aangekomen maar is niet direct naar mij gestuurd. Heb althans niets meer vernomen. Jammer

Mooi product, snel geleverd!

Mooi product, snel geleverd!

Snel en professioneel

Fijne klantenservice

Zeer snelle levering

Super snel geleverd en goed verpakt

Ik ben zeer tevreden

Super snelle levering en heel professioneel

Snel en kwalitatief

Ik ben zeer tevreden.

Prima Cargo case

Duurde beetje lang ,komt door mindere communicatie via E mail Verder dik tevreden

snel en prima

Goede levering! Goed verpakt, prima!

Goed product en netjes op tijd geleverd

Prijs kwaliteit in orde

Heel snel geleverd

Niks aan toe te voegen.

Goede,snelle levering

Alle spullen keurig op tijd geleverd.

de verzending duurden niet lang en als er iest niet goed is gegaan lossen ze het gelijk op . De nummerplaat is ook top geworden en als er iest niet past op de nummer plaat word je netje opgebeld

Gewoon goed

Snelle levering, duidelijke webshop.

Voordelig en goed

Duidelijk voordeliger dan veel concurrenten

Goeie site

Groot assortiment, goeie prijzen, snelle levering. Verpakt in goeie maat doos, niet veel te groot. Kom hier zeker terug na deze eerste bestelling.

Goeie kwaliteit en snelle levering

Goeie kwaliteit witte kentekenplaat werd snel geleverd in een degelijke verpakking. Goeie communicatie over de levering.

Uitstekende service

Overzichtelijke site, goede producten en een zeer snelle levering.

goede service

goede service en een mooie plaat

Snel en duidelijk

Overzichtelijk site snel leveren

Alles prima geregeld

Goed en snel alles bezorgd netjes verpakt

Goed product gekocht voor een scherpe prijs. Helemaal top! Netjes op tijd geleverd volgens afspraak.

Hele goede service

De bestelling ging niet helemaal goed via de website, maar met een mailtje was dat snel opgelost. Goede service dus en vlotte levering.

Pickardstraat 1209

3570 Alken

Over AllesVoorJeAuto.Shop

AllesVoorJeAuto.Shop is gespecialiseerd in het verdelen van auto accessoires en toebehoren voor je wagen.