Geweldig, in alle opzichten!

Prima geregeld!

Ik ben blij met mijn nieuwe schoenen.

Online besteld en netjes geleverd en op de hoogte gehouden.

Prima webshop

Prima webshop met mooie collectie en snelle levering! En met terugsturen snel je geld terug.

Snel bezorgd. Fijne korting bij bestelling.

Geweldige service

Strating Schoenen geeft geweldige service, zeer betrouwbaar en maakt alle beloftes en marketingpraat ook écht waar. Top leverancier.

Weten wat service is

Retour zonder problemen en snel vergoed. Prima webshop

Mooie collectie schoenen en uitstekende service!

Zeer goed geholpen

Uitstekende klantenservice, mooie schoenen

Werd uiterst vriendelijk geholpen toen het erg lang duurde voordat mijn schoenen door toedoen van post NL aankwamen. Klantenservice van Strating: uiterst vriendelijk en behulpzaam. Men verkoopt schoenen van uitstekende kwaliteit.

Helemaal Top

Mooie Hogan Sneakers gezien en gekocht. Mooie aanbieding scherpe prijzen. Snel en netjes verzonden. Dus gewoon een net eerlijk bedrijf, duidelijke website en mooie merken.

Uitstekend!!!

Mijn favoriete winkel!!!

Mooie schoenen

Super mooie betaalbare sandalen, snel bezorgd!!!!

Fijne winkel met super kwaliteit schoenen

Dat ik (bijna) alleen hier mijn schoenen koop zegt genoeg

Kundig, behulpzaam en zeer klantvriendelijk

Recent 2 x schoenen gekocht. Werd vakkundig geholpen bij bepalen maat met inleg zooltjes. Daarna ging het om laarsjes die uit een ander filiaal moesten komen. Die waren er heel snel. Werd goed geïnformeerd.

Perfect! En uitstekende service.

"Geweldige ervaring! De levering was snel en alles was netjes verpakt. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en goede service!"

Mooie schoenen gekocht en heel fijn geholpen, vriendelijk en gezellig personeel!

Zo leuk geholpen bij Strating Bussum, hele vriendelijke verkoopster, een reden om zeker terug te gaan.

Klantvriendelijk

Zoeken naar andere mogelijkheden en filialen

Slaag daar altijd!

Fijne winkel, deskundig personeel en mooie schoenencollecties van topmerken. Een " must" bezoek adres als ik weer in Bussum ben.

Een schoenenwinkel met karakter!

Er is veel keuze uit mooie producten. Het zijn schoenen van kwaliteit. Ook is rekening gehouden met de prijzen. Voor een ieder is er wat te vinden. De sfeer is prettig en als klant word je vriendelijk geholpen.

Tevreden

Vanuit mijn ervaring kan ik Strating luxe schoenen aanbevelen.

Top!!

Snelle levering, mooie schoenen. 1x retour ipv 2 kleuren besteld en afhandeling van retour ging foutloos en snel.

Geweldige schoenen

Ik heb vandaag ugg's gekocht en ze zitten echt heerlijk ook mijn dochter heeft er gekocht en ook zij is zeer tevreden. Goede service en fijn personeel. Zeker aan te raden om er te gaan shoppen...

Vriendelijk en behulpzaam

Ik had de verkeerde maat besteld en kon na een telefoontje in de winkel makkelijk omruilen, heel fijn!

Goed, snellere levering

Snel geleverd ondanks de kerstdagen. Schoenen naar verwachting. Blij mee!

Kerkstraat 94

1211CS Hilversum