Zeer correct in alles

Zeer snelle levering en terugbetaling

De keuze is reuze

Deskundig advies, zonodig telefonisch, fijne mensen, snelle levering, prima afhandeling van retouren

Top geregeld

En snelle levering

Gewoon goed

Mooie schoenen. Keurig op tijd geleverd.

Betrouwbaar, snelle levering,goede afhandeling

Zie hier boven

Klantgericht en gezellige benadering.

Veel verschillende merken in allerlei prijsklasse. Mijn favoriete merk Gabor verkopen ze hier.

Fijn geholpen en goed advies.

Fijne winkel in Bussum waar je persoonlijk geholpen wordt en goed geadviseerd krijgt. Met een fijn paar schoenen naar huis gegaan. Voor mijn werk moet ik veel staan/lopen, dus is een goede schoen en ondersteuning voor mijn voeten zeer belangrijk.

Schoenen gepast kon zelf met een inleg zool proberen fantastische service

Mooie schoenenmerken

Goede bediening fijn dat de zaak ook in Huizen is tegenwoordig Kwam jaren geleden al in Hilversum

Buitengewoon goed

Mogelijkheid om bij retourneren de optie te kiezen voor ruilen voor grotere of kleinere maat, zelfs de meeste haaien in de zee hebben deze opties nog niet ter beschikking.

Gekregen wat ik had besteld.

Alles dik in orde!

Helaas te klein, maar de service en afhandeling precies zoals het hoort!

Geweldige service

Mijn dementerende moeder is geweldig geholpen met haar schoenen keuze.

Hele fijne winkel!

Erg fijn personeel, goede adviezen en geweldige schoenen!

Het was superfijn om daar geholpen te worden en me oude oppas werkt daar dus kom ff praten

Ik kwam binnen ik ging ff kijken er vroeg iemand aan mij :’kan ik u helpen?’ Ik zei ja heeft u deze uggs in een maat 39 en zo werd ik verder geholpen door een hele lieve man

top

Super blij met mijn warme Mou laarsjes!

Snelle afhandeling, prachtige, warme laarsjes!

Al jaren mijn winkel

Gewoon een 10, altijd prettige winkel, vriendelijke persoonlijke benadering en mooie schoenen en dat al vele jaren

Fijn geholpen

Ik ben blij met mijn schoenen

Super snel gelverd

Mooi schoenen passen perfect

fijne winkel

Voor mijn moeder schoenen gekocht die ter plaatse op maat zijn gemaakt door aan voorzijde iets op te rekken. Goed advies en fijn service.

Servicegerichte winkel

Mijn schoenlepel was uit mijn tas gevallen en ik wilde een nieuwe kopen. Mijn voorkeur ging uit naar een kleine lepel i.v.m. ruimte in handtas. De mijnheer in de winkel gaf mij er een en ik hoefde er niet voor te betalen. Zo aardig en een superservice voor de klant. Hartelijk dank alsnog.

Geweldig geholpen!

Ik kwam met mijn rollator in de zaak in Huizen. Ik werd meteen geholpen en de verkoopster heeft voor mij haar uitzonderlijke best gedaan. Geweldig. Dank u wel!

Top service!!

De bestelling leek niet goed te gaan, maar voor ik het in de gaten had was Strating zelf aan de slag gegaan en hebben zij mij netjes gebeld.

Snelle levering, mooie kwalitatieve schoenen

Kerkstraat 94

1211CS Hilversum