Geweldige schoenen

Ik heb vandaag ugg's gekocht en ze zitten echt heerlijk ook mijn dochter heeft er gekocht en ook zij is zeer tevreden. Goede service en fijn personeel. Zeker aan te raden om er te gaan shoppen...

Vriendelijk en behulpzaam

Ik had de verkeerde maat besteld en kon na een telefoontje in de winkel makkelijk omruilen, heel fijn!

Goed, snellere levering

Snel geleverd ondanks de kerstdagen. Schoenen naar verwachting. Blij mee!

Goede service!

Snelle levering, goed verpakt!

Zeer snelle bezorging!

Fijne ervaring en super snelle levering!

Snelle levering en super blij!

Ik ben super tevreden met de snelle levering en natuurlijk blij met mijn Di Lauro schoenen. Zelfs de doos is prachtig. Ga zeker vaker bij Strating bestellen.

Professioneel bedrijf met amateur beleid

Nieuwe Floris van Bommel schoenen gekocht. Tijdig geleverd. Bij het openmaken van de doos bleek dat de schoenen ‘pas schoenen’ zijn geweest. De zool was vies van beide schoenen. Daarbij was er een duidelijk kleurverschil in de schoenen. Ik was hier uiteraard niet tevreden mee en heb dit geretourneerd. Op het formulier heb ik aangegeven wat de reden was en dat ik graag nieuwe schoenen wilde hebben. Ik heb hier helaas geen reactie op gekregen. Ik vind dat zij op zijn minst bij de verkoop hadden moeten aangeven dat het om showmodel schoenen gaat en dat er kleurverschil in zit. Ook vond ik de verkoopprijs ook veel te hoog voor wat zij aanboden. Teleurgesteld.

Snel, prettig en vooral mooie schoenen met klantenservice.

Geweldig bedrijf alles snel en correct geregeld

Alles uitmuntend.

Kan niet beter

Genegeerd

Ik kwam schoenen kopen. De dames waren druk in gesprek,alleen goedemorgen Verder genegeerd Hebben wel mn tweede schoen voor me gehaald. Dat wel Ik heb voor 400 euro grkocht en het inpakjen was wel vriendelijk Had iets meer hulp en aandacht verwacht Wel mooi schoenen

Zeer correct in alles

Zeer snelle levering en terugbetaling

De keuze is reuze

Deskundig advies, zonodig telefonisch, fijne mensen, snelle levering, prima afhandeling van retouren

Top geregeld

En snelle levering

Gewoon goed

Mooie schoenen. Keurig op tijd geleverd.

Betrouwbaar, snelle levering,goede afhandeling

Zie hier boven

Klantgericht en gezellige benadering.

Veel verschillende merken in allerlei prijsklasse. Mijn favoriete merk Gabor verkopen ze hier.

Fijn geholpen en goed advies.

Fijne winkel in Bussum waar je persoonlijk geholpen wordt en goed geadviseerd krijgt. Met een fijn paar schoenen naar huis gegaan. Voor mijn werk moet ik veel staan/lopen, dus is een goede schoen en ondersteuning voor mijn voeten zeer belangrijk.

Schoenen gepast kon zelf met een inleg zool proberen fantastische service

Mooie schoenenmerken

Goede bediening fijn dat de zaak ook in Huizen is tegenwoordig Kwam jaren geleden al in Hilversum

Buitengewoon goed

Mogelijkheid om bij retourneren de optie te kiezen voor ruilen voor grotere of kleinere maat, zelfs de meeste haaien in de zee hebben deze opties nog niet ter beschikking.

Gekregen wat ik had besteld.

Alles dik in orde!

Helaas te klein, maar de service en afhandeling precies zoals het hoort!

Geweldige service

Mijn dementerende moeder is geweldig geholpen met haar schoenen keuze.

Hele fijne winkel!

Erg fijn personeel, goede adviezen en geweldige schoenen!

Kerkstraat 94

1211CS Hilversum