Tevreden

Vlotte afhandeling van retour artikelen en terugbetaling

Gewoon goed

Prima afhandeling van de bestelling. Helaas was de maat niet goed, en ik moeten terugsturen. Ook de afhandeling van de retourzending was helemaal oké.

Attent, persoonlijk

De schoenen die ik had besteld pasten niet en ik had een briefje meegestuurd met uitleg waarom ze in mijn geval niet pasten. De afhandeling was voortreffelijk en ik kreeg een mail met een reactie op het briefje! Erg attent, zo'n reactie, alsof je in een fysieke winkel bent!

Mooie schoenenwinkel. Ik ben erg vriendelijk en goed geholpen.

Mooie schoenenwinkel. Ik ben erg vriendelijk en goed geholpen.

uitstekend advies

Kreeg uitstekend advies over lastige maat, artikel informatie meegekregen om te bestellen via de webshop. Perfect geholpen.

Prettige winkel met goed aanbod

Hier koop ik al jaren mijn schoenen. Gewoon altijd goed.

Uitstekend!

Onlangs kocht ik een paar UGG-sloffen en werd ik vriendelijk geholpen door een leuke medewerkster die echt haar best deed om me te adviseren en duidelijke uitleg gaf. De sfeer in de winkel was warm en uitnodigend, wat het winkelen nog aangenamer maakte. De sloffen zijn heerlijk zacht en perfect voor de winterdagen! Eenmaal thuis zijn ze aangegaan en niet meer uit. Dank je wel, Strating Schoenen. Ik kom zeker terug!

Klantenservice slecht te bereiken

Ik heb 4 mails gestuurd over mijn bestelling.. en op geen enkele heb ik een antwoord gekregen…

Geweldig en erg behulpzaam

We kwamen kijken voor de UGG jas, alleen ging de juiste maat aan de paspop. We werden meteen geholpen en werd de jas van de paspop gehaald! Topservice!

Locatie Bussum neemt de tijd en geeft advies

Ik ben uitstekend geholpen door het team in Bussum. Als gevolg van mijn brede voor voet is het niet makkelijk om leuke schoenen te vinden, het is toch gelukt om tevreden de winkel uit te lopen

Fantastische service

Snelle levering. Helaas waren de schoenen een maat te groot en waren de andere maten al uitverkocht. De communicatie per mail over de levering en retourzending zijn erg correct met een aangename toon. Geld daarna snel terug gestort.

Geweldig!

Heel fijn geholpen!

Prima en vlotte service.

Vlotte service. Bestellen ging eenvoudig op de site. Bestelling snel binnen en retour van het extra bestelde model ging makkelijk.

Ongedwongen en vriendelijk

Vandaag schoenen gekocht in Bussum. Werd erg vrolijk en vriendelijk geholpen door de jongedame. Hangt een gezellige en ongedwongen sfeer in de winkel.

Netjes verpakt

prijs kwaliteit dik in orde

schoen voldoet aan mijn specificaties - kleur en maat en dat tegen goede prijs

Goede prijs kwaliteit verhouding

Er staat vermeld in de website dat de verzending van schoenen in de sale wat langer kan duren. Dat is ook zo. We zijn ondertussen verwend dat alles (op tijd besteld) er de volgende werkdag is. Dit is dus als koper even schakelen maar dat vind ik niet erg voor een mooie prijs van het product.

Professioneel en vriendelijk geholpen

Bij Strating in Huizen geven de mensen een eerlijk advies en wordt je nog echt geholpen !

Prachtige producten an de beset service ter wereld!

Strating Schoenen is mijn favoriete winkel! Nergens vind je zo’n zorgvuldig samengestelde collectie van hoge kwaliteit tegen een goede prijs en met zo’n service! Hier voel ik me altijd als een koningin, want de klantenservice verwent me enorm. Schoenen, truien, jassen, handschoenen, mutsen – je kunt je van top tot teen kleden! Ik hou van deze winkel ♥️

De beste schoenwinkel van het Gooi

Ik koop in Hilversum,Bussum en Huizen . Ik slaag er altijd voor mijn sneakers Hi-Tec ik heb al 3 paar lopen héérlijk! Nu net in Huizen mooie laarzen gekocht ! En geholpen door erge aardige behulpzame verkoopster .Dus blij met Strating mooie nieuwe collectie en Ugg’s spullen.

Netjes bezorgd in 3 werkdagen. 1 paar geretourneerd en dit is goed verwerkt

Telefonische vraag,goed geholpen.

Had online bestelling gedaan,kreeg geen bevestiging terug,gebeld,en ze gingen het uitzoeken en werd snel terug gebeld en kreeg de bevestigings mail. Goede snelle service

Prachtige Laarzen

M’n laarzen werden snel geleverd en ze zijn erg mooi en zitten lekker

Helemaal goed ik had zelf niet goed gekeken naar de schachtwijdte

Ik zag een paar mooie bruine laarzen. Ik vond het al apart dat alle maten er nog waren. Maar bij het uitpakken van de doos begreep ik het gelijk. De schacht. Ik had zelf niet goed gekeken. Erg jammer. Je had dan echt waar voor je geld. De verzending was snel.

Snel verzonden

Schoenen zijn snel verzonden en goed ontvangen.

Kerkstraat 94

1211CS Hilversum