Mooie kwaliteit bbq hoes voor een nette prijs.

Perfect en correct

Er was iets mis gegaan bij de bestelling van twee zeilen. Ze bleken vervolgens momenteel uitverkocht te zijn. De zeilen specialist heeft mij toen het volgende aanbod gedaan : twee zeilen in een duurdere uitvoering voor de prijs van de bestelde (uitverkochte zeilen). Super geregeld !!!! Snel geregeld en snel geleverd. Goede kwaliteit een aanrader.

Bbq hoes voor Weber bbq gekocht. Hoes ziet er heel stevig en mooi uit en past goed.

Snelle levering! Goed materiaal

Super tevreden! Snelle levering goed materiaal!

Snelle en correcte levering.

Top advies gekregen welk dekzeil ik het beste kon nemen voor mijn sloep

Top advies telefonisch gekregen welk dekzeil ik het beste kon nemen voor mijn sloep

Mooi zeil past perfect

Prima en snelle levering

Goed geadviseerd

Via de mail heel vriendelijk en goed geadviseerd over soort en maat dekzeil. Jammer dat er geen korting zit op een bundel, zou juist het idee moeten zijn lijkt me. Support frame zou steviger moeten zijn.

Snelle levering en gekregen wat we verwacht hadden

Door een misverstand, van mijn zijde , is er iets niet goed gegaan bij onderstaande beoordeling. Maar goed is het zeer goed opgelost, met dank aan de snelle reactie van De zeilen specialist. Mijn excuses Amanda Perigault Monte Den Haag

Snelle bezorging en goed product.

Doet wat het beloofd

De juiste afmeting en materiaal, duidelijke bezorgafspraak

Zelf een verkeerde maat besteld voor een autohoes. Hierover een mail gestuurd. Werd direct terug gebeld en kreeg na een gezellig gesprek een mail toegestuurd, waarin de juist maat stond. Heb het contact als zeer positief ervaren.

Perfect product

Kwaliteit het doet wat het moet doen. Ben meer dan tevreden.

Prima product wat doet waar het voor is.

Goed materiaal, past (ondanks extreme maat) en beschermt tegen stof.

Everything went well

Fast delivery, good products

Snel en kwaliteit

Snel en goede kwaliteit.

heel goed vervaardigd

zier er stevig uit . vlot gemonteerd hopelijk blijft dit enkele jaren ok

Goede aflevering

Netjes en compleet geleverd

Nvt

Prima kwaliteit/prijs verhouding

Snel geleverd voor een mooie prijs

Ik heb karabijn haken besteld die zijn snel geleverd Het zijn kwalitatief prima haken.

Trots op mijn ervaring met jou

Ik ben zeer tevreden over uw diensten

Paste niet goed, gelijk stuk

Snelle afhandeling en verzending, niks mis mee. Helaas paste de hoes niet helemaal goed, op jullie staatje gekeken welke ik moest hebben (XLarge) voor mijn type Volvo (940 station) Was een All Weather hoes, maar trok er gelijk al een gaatje in bij het plaatsen op de plek van de (afgedraaide) antenne. Kreeg de riempjes van de achterwielen niet vast, zaten te ver weg op de hoes, helaas zelfde (1e) dag nog 2 gaatjes ingetrokken. Zal ook gedeeltelijk aan mijzelf hebben gelegen (antenne stukje te scherp voor de hoes, had misschien even afgeplakt moeten worden, maar de hoes ging wel erg snel en gemakkelijk stuk naar mijn mening. Jammer, heeft mijn "kindje" weer 2 weken in weer en wind gestaan tijdens de vakantie.

Heel snel geregeld

Staat hier boven

Terminalweg 19 a

3821AJ Amersfoort

Over DeZeilenSpecialist.nl

DeZeilenSpecialist.nl is een webshop gespecialiseerd in universele afdekzeilen voor uw boot, bakfiets, buitenboordmotor, jetski, caravan, camper of auto. Met een maximaal uitgeruste voorraad kunnen wij dekzeilen aanbieden in veel verschillende maten en kleuren. Wij streven ernaar onze producten up-to-date te houden en uw wensen en suggesties hierin mee te nemen.