Heel tevreden!

Prachtig harmonicadoek! Makkelijk te installeren! De schroeven zouden van een betere kwaliteit mogen zijn!

Snelle levering, goede pasvorm en mooie kwaliteit!

Tijdens het bestellen de precieze maten van de boot aangehouden zoals ook beschreven staat op de website. De hoes was de volgende dag al geleverd en past precies! Mooie kwaliteit van het materiaal en stevige banden erbij om de hoes vast te zetten aan de boot dus die gaat geen kant meer op.

Top service.

's avonds besteld en de volgende dag in huis. Goede kwaliteit met bevestigings klips voor de wielen. Maat ook prima en orde! Nu hopen dat tie niet van mn auto gestolen wordt. Het bedrijf geeft waar voor het geld. Ga zo door!

super

ik had besteld en de volgende dag in huis super

Alles duidelijk en snel geregeld

Prima product, netjes gemaakt en heel stevig

Het ziet er in het echt beter uit dan in de webshop, advies om wat betere/duidelijkere foto's te maken. Op de foto zag het product er een beetje slapjes uit, het is echter heel stevig.

Nog niet gebruikt.

Moet ze nog uittesten

Past prima

Lekker licht spul goed te hanteren

Prima duidelijke website

Professionele snelle afhandeling

Pakketje was na drie dagen nog niet geleverd. Waarschijnlijk bij PTT Post ergens niet gescand. Er werd alsnog met spoed een nieuwe hoes gestuurd, omdat ik deze mee wou nemen. Volgende dat, precies op tijd was deze er.

was meer dan ok

Snelle levering, degelijke materialen. waarom niet meer sterren ??? er was een leveringsadres ingegeven los van het Factuuradres en toch geleverd op het foute adres. Een detail... maar het zijn de details die het verschil maken

Snelle levering, keurig verpakt. Kwaliteit

Was verrast hoe netjes het dekkleed verpakt was. Mooi blauw van kleur en voelt als goede kwaliteit.

helemaal goed

In een woord prima

Snelle en mooie verpakte levering

helemaal prima

zeil voor de boot besteld en die was er al de volgende dag. prima kwaliteit en pasvorm.

produkt beantwoordt voor 100% aan verwachting

Mijn bestelling werd snel en correct uitgevoerd De specificaties van het produkt zijn helemaal juist zodat het ook aan mijn verwachtingen voldoet

snel en adequaat!

snel levering en volgens afspraak!

goede service en goed product

Mooi stevig zeil en goede bevestigingsmogelijkheden. Zeilspanner is ook een goed product dat eenvoudig en goed werkt. Ons is aangeraden voor landvasten een doorvoer te maken en hier monsters van stof te bestellen zo dat dit eenvoudig kan worden gemaakt door een plaatselijk naaiatelier. Zo krijg je de doorvoer op maat. Goed zou zijn als deze tip op de site staat en de stukjes stof niet apart hoeven te worden verzonden. Overigens wordt je telefonisch heel goed en vriendelijk geholpen.

Snel netjes goed geadviseerd

Duidelijke uitleg en alles werkt naar behoren!!

Zit als gegoten, en goede levering

Fijne winkel voor boot accessoires

Leveren snel en spullen van kwaliteit!

prima verzorgd

prima verzorgd

Goede kwaliteit

Goede en snelle levering

Top verkoper

Zeil dat ik gekocht heb voor mijn console boot is precies zoals omschreven. Vrijdag besteld, maandag in huis.

Duidelijke site, nette prijzen

Wij waren opzoek naar een goede bbq afdekhoes. Ze hebben hier mooie stevige hoezen en door een duidelijke zoekfunctie naar het juiste type heb je zo de goede maat gevonden. Top!

Terminalweg 19 a

3821AJ Amersfoort

Over DeZeilenSpecialist.nl

DeZeilenSpecialist.nl is een webshop gespecialiseerd in universele afdekzeilen voor uw boot, bakfiets, buitenboordmotor, jetski, caravan, camper of auto. Met een maximaal uitgeruste voorraad kunnen wij dekzeilen aanbieden in veel verschillende maten en kleuren. Wij streven ernaar onze producten up-to-date te houden en uw wensen en suggesties hierin mee te nemen.