Snelle levering, prima producten

Super snelle levering, wat heel prettig was, omdat we het de volgende dag ook al gelijk nodig hadden. De producten zijn degelijk en goed genoeg. Het is niet de allerbeste kwaliteit, maar voor deze prijzen kun je niet het allerbeste verwachten. Goede prijs kwaliteit verhouding dus!

Snel geleverd zoals beloofd

Dekzeil prima voor stof en water

Sloep afdekzeil

Eenvoudig te monteren

Snel geleverd. Mooie outboard hoezen voor een schappelijke prijs

Gewoon keurig. Snelle service, goede producten tegen eerlijke prijzen.

Snel & goed dus tevreden

Door de verplichting om velden in te vullen op de laatste pagina en de manier van gegevensverwerking zorgen er voor dat mijn stemming nu gaat van prettig en tevreden over de bestelling naar onheus worden bejegend door de agressieve manier van omgaan met mijn gegevens. Ik weet zeker dat dat niet uw bedoeling is dus dat zou ik snel anders doen. Mocht het wel uw bedoeling zijn dan gaat u voorbij aan wat ook belangrijk is. Succes & prettige dag

Product voldoet aan wensen

Het product zelf is van uitstekende kwaliteit en ook de montage is goed te dien. Alleen de transportprocedure behoeft verbetering en ook de info tijdens de telefoongesprekken kan beter.

Snelle levering en positieve eerste indruk over de kwaliteit

Was op zoek naar een buitenboord motor hoes die langer dan één seizoen meegaat. En hoewel dat nog moet blijken ziet deze er kwalitatief goed uit.

Prima zandzakjes en snelle levering

De zeilen specialist heeft wat ik zoek, mooie zandzakjes, ik ga ze gebruiken om de tuinmeubelen meer op zn plek te houden als het waait zodat ze niet meer uit de sloot gevist hoeven te vissen.

Heel sterke kwaliteit bbq hoes

Goeie kwaliteit stof. Met hengsels en trekkoorden

Prima passende autohoes. Prima kwaliteit

Duidelijke website. Waardoor de juiste maat autohoes besteld. Snelle levering. Hoes van heel goede kwaliteit.

Wat ging het snel

Super snelle levering

Perfecte service

Goede website, levering snel en gemakkelijk direct in een afhaalbox van postnl.

zeer goed

Keurig conform beschrijving product ontvangen

Goede kwaliteit en snel ontvangen.

Mooi dik materiaal. Met opbergvak en touw. Na 1 dag in huis. Past perfect!

Snel geleverd en mooie boothoes

Zie boven

Prima setvice

Precies wat ik verwachte, en snel geleverd

Hele snelle goede reakties. Ondanks iets niet leuk pakket weg toch gewoon normale Snelle reakties. Nee gewoon top. Heb er geen andere woorden voor

Goede snelle levering

Prima mooi product snel geleverd

Prima geregeld

Mooie zeilen, goede kwaliteit

Zeer positief, als eerste een te klein zeil besteld, terugsturen was geen probleem. Vervolgens wel de goede maat besteld, past perfect!

Goede kwaliteit, makkelijk te verwerken

Goed materiaal, snel geleverd en een goede prijs/kwaliteit!

Snelle levering van een mooi product. Goede pasvorm

Zeer goed en snel

Zeer snelle service

Terminalweg 19 a

3821AJ Amersfoort

Over DeZeilenSpecialist.nl

DeZeilenSpecialist.nl is een webshop gespecialiseerd in universele afdekzeilen voor uw boot, bakfiets, buitenboordmotor, jetski, caravan, camper of auto. Met een maximaal uitgeruste voorraad kunnen wij dekzeilen aanbieden in veel verschillende maten en kleuren. Wij streven ernaar onze producten up-to-date te houden en uw wensen en suggesties hierin mee te nemen.