toplevering

tegen 21.00 uur besteld, was de volgende dag al in huis. top

Snel geleverd goedkoop en maat klopte

Klant vriendelijk

Goede uitleg,kennis van zaken

Goed aanbod inzake vaststelling juiste afmeting van afdekzeil in opzichte auto type. Redelijke prijs. Eenvoudig en doelmstig gebruik.

Perfect in alles

Top product en snel geleverd

Afgelopen week mijn bestelling All Weather autohoes voor mijn uit 2001 Peugeot 407coupe de volgende dag ontvangen. Alles volgens afspraak! Echt blij hiermee, zeker toen de vorst intrad en ik met een comfortabele gevoel mijn auto hiertegen kon beschermen. Hoes sluit perfect aan de maten van de auto en is ook zo weer op te vouwen en pasbaar in de opbergtas die meegeleverd wordt. TOP!

Perfect Service!

Maten van de zeilen zijn aan de kleinere kant, maar kwaliteit is prima, en levering was zoals werd beloofd-volgende dag na bestelling kon ik bij de postkantoor ophalen.

Prima en snel bezorgd.

Geen opmerking

Vriendelijk

Auto hoes besteld met overleg Helaas toch te klein retour gestuurd Wacht nu op de afhandeling Heb er vertrouwen in

Topzaak!

Mijn autohoes werd heel snel geleverd. Vragen werden heel snel beantwoordt, prima service!!!

Een goede ervaring

Ik heb over het product nog telefonisch contact gehad alles goed uitgelegd daarna het product besteld

goede en snelle service

ondanks dat het geleverde product te kort was voor mijn auto hebben ze wel meegedacht om het probleem op te lossen dat zie je bij andere web shops niet zo gauw gebeuren ga zo door

Wat besteld werd werd geleverd en snel! Paste perfect.

Geweldig hele vlugge bezorging en grandioos voor mijn auto TOP

Hoes te groot!

Door eigen fout veel te grote hoes besteld. Medewerker de zeilenspecialist gaf goed advies!!! De zaak is prima opgelost. Beste service in lange tijd.

Heel erg tevreden

Autohoes gekocht voor mijn cabrio als bescherming tegen de vorst. Perfecte pasvorm, ben er heel erg tevreden mee. Snelle levering!

Maat van artikel klopt echt niet

Ik heb een hoes besteld voor mini cooper, is totaal niet te hanteren, veel t groot. Om deze te gebruiken heb je minstens 2 mensen nodig…

zeer prettig

In eerste instantie had ik mijn huisadres als afleveradres opgegeven, dat bleek later anders te moeten zijn. Hoewel de order al in het proces zat, heeft men met Post.NL contact gezocht en de verzending kunnen annuleren, een dag later stond ook het betaalde bedrag weer op mijn rekening. Prima !

zeer prettig

De hoes voor onze sloep is stevig en netjes op maat

We hebben een hoes gekocht voor de motor en de sloep. Beiden zijn stevig en netjes op maat. Heel blij mee. Dank je wel

De hoes voor onze sloep is stevig en netjes op maat

Terminalweg 19 a

3821AJ Amersfoort

Over DeZeilenSpecialist.nl

DeZeilenSpecialist.nl is een webshop gespecialiseerd in universele afdekzeilen voor uw boot, bakfiets, buitenboordmotor, jetski, caravan, camper of auto. Met een maximaal uitgeruste voorraad kunnen wij dekzeilen aanbieden in veel verschillende maten en kleuren. Wij streven ernaar onze producten up-to-date te houden en uw wensen en suggesties hierin mee te nemen.