Snelle levering, duidelijk advies

Top service!

Zeer snelle en correcte levering. Goede prijzen

Goed advies

Vriendelijk, goed advies en snelle levering!

Snelle levering, duidelijke communicatie.

Goede kwaliteit

Goed verpakt en mooi op tijd geleverd. Direct de camper ingepakt en het ziet er goed uit. Uiteraard afwachten hoe de camper er na de winter onderuit komt, maar tot op heden ziet het er goed uit.

prima product, snelle levering

prima product, snelle levering

Product mooi communicatie top

Directe reactie tien ik aangaf eerst te gaan verhuizen . Daarna zeer snel keverd , nog niet uitgepakt :)

Dé Zeilenspecialist

Goed geholpen, snelle levering!

Mooie autohoes , mooi verpakt en op tijd bezorgd.

geen opmerkingen

Goede raad telefonisch

Goede raad gekregen van een medewerker. Gisteren de beschermhoes over de caravan gedaan, het werk viel reuze mee, ook was het doek erg licht, zodat het te hanteren viel. Was wel even denkwerk wat voorkant en achterkant was van de hoes. Maar de caravan is nu beschermt tegen de winter.

Redelijk tot goed

Bestelde hoes was niet voorradig, dus andere goedkopere hoes besteld. Geld nog steeds niet terug ontvangen. Dit zou sneller moeten en vind ik slordig.

Heel tevreden

Heel tevreden met levering en kwaliteit. Bedankt

Keurig product

correct

alles naar wens

Ter zakenkundige, meedenkende en vriendelijke mensen.

Vriendelijk, meedenkende meneer aan de telefoon. Goed advies. Snelle levering zoals beloofd. Netjes verpakt.

Het contact was goed, snelle reacties op vragen. Het product moet zich natuurlijk nog bewijzen

Na wat gegoogeld te hebben besloit ik het dichtbij huis te houden en bestelde via DeZeilenSpecialist.nl een autohoes. Zorg er verschillende voorbijkomen met een tlinke diversiteit aan prijzen. Heb voor de guldennmiddenweg gekozen. Wat de service betreft ben ik uiterst tevreden en over de kwaliteit van de autohoes kan ik pas iets nuttigs roepen na de winter.

Goed geholpen

Ik ben goed te woord gestaan en er is mij goed advies gegeven. Ik ben erg tevreden met het geleverde product

Gewoon goed

Snel besteld, volgende dag al in huis en goed op de hoogte gehouden van het hele traject.

past netjes

Ben heel tevreden met de camperhoes, alleen is het ook mogelijk om door jullie er extra vastmaaklijnen op te laten maken.

Snelle en goede service

Eerste bestelling helaas onjuist maar nadien zeer snel herstel en goede service . Mooie producten

Goede levering voor een prima prijs

Snel en goed kwaliteit geleverd

Aardige en bekwame mensen en tevens een snelle levering.

Nadat we besloten hadden om een hoes voor onze camper te kopen hebben we direct contact gezocht met De Zeilenspecialist. (Mede door een stukje in het NKC blad.) We werden telefonisch geholpen door bekwame mensen, die ons een en goed advies gaven. Na een bezoekje in Amersfoort om de maat op te meten zijn we overgegaan tot bestelling via de site. Binnen een dag werd de hoes naar alle tevredenheid geleverd!

ziet er keurig uit snelle levering

ziet er keurig uit snelle levering

Bestelling en aflevering perfect.

Via de website een keus gemaakt en na telefonisch overleg besteld. Alles keurig verpakt op tijd ontvangen.

Terminalweg 19 a

3821AJ Amersfoort

Over DeZeilenSpecialist.nl

DeZeilenSpecialist.nl is een webshop gespecialiseerd in universele afdekzeilen voor uw boot, bakfiets, buitenboordmotor, jetski, caravan, camper of auto. Met een maximaal uitgeruste voorraad kunnen wij dekzeilen aanbieden in veel verschillende maten en kleuren. Wij streven ernaar onze producten up-to-date te houden en uw wensen en suggesties hierin mee te nemen.