Goede communicatie, snelle levering en top product

Ik heb een hoes voor mijn tesla model 3 besteld. Dat ging makkelijk en de hoes werd snel geleverd via postnl en het product bevalt erg goed, een echte aanrader dus

Snel besteld en snel geleverd

Twee producten besteld wat snel en bijelkaar in één pakket is geleverd. Prima materiaal.

Maatvoering is uitstekend en levering conform de afspraak. Aanrader

Zie titel. Hoes zit goed in elkaar

Snelle en correcte levering. Goed en stevig afdekzeil voor mijn boot Past goed , ben zeer tevreden Een echte aanrader!!

Snelle levering, goed materiaal.

Over de aangegeven hoogte had ik twijfels, maar paste perfect. Goede autohoes.

goed product

een heel goed product en snelle levering. Duidelijke website. eenvoudig te bestellen

Zeer goed!

Bestellen ging zonder moeite en product werkt naar verwachting.

Prima geregeld

Snel en volgens afspraak

Ziet er goed uit.

Keurig in een draagtas.

Ben uitermate tevreden met de bestelling en de goede afhandeling,

Telefonisch goed bereikbaar.

Snelle levering en een bijzonder stevig en goed product.

Supersnel en volgens afspraak

Het bestelde werd de volgende dag al geleverd. Goed product en goede kwaliteit

Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit

Hoes past perfect. Nu even afwachten wat deze doet op vakantie in Italie

Mooie kwaliteit

Zou het zeker aanbevelen,let wel op de maatvoering ivm rek van het zeil

Zeer snel geleverd. Geweldig

Goed product, prettige communicatie.

Na snel en prettig telefonisch contact een afdekzeil voor m’n cabrio besteld. Mooi dik en stevig zeil en past perfect.

Ik had helaas een te kleine hoes besteld. Kon ik ruilen en ben super goed geholpen per mail over de juiste maat. De hoes past nu perfect over de caravan en is zo goed beschermd!

heel goed

prima product , snelle levering , netjes verpakt , dus , goed

perfect

Prachtige kwaliteit hoes voor onze BBQ erg blij mee, groet Jan Croon.

Matige kwaliteit

Kwaliteit oogt matig. Heb deze voorbij zien komen op een Chinese site. Zakjes werden los in een doos verstuurd, wat de herkomst vanuit China nog verdachter maakt. Miste tevens 2 ophang haakjes en 3 zijn er krom.

Het juiste product snel bezorgd

In de grote collectie vind je snel het dekzeil met de juiste maat. Even op de knop drukken, betalen en hup, de volgende dag al in huis! Klasse!

Snelle afhandeling

Goede website.

Mooi product en uitstekende service en bereikbaarheid!

Snelle levering en topservice !

Goeie stof en snelle levering

De zeilenspecialist is een goeie zaak, je krijgt je gekochte spullen zeer snel geleverd en het product is erg degelijk en van goede kwaliteit, ik ben zeer tevreden!

Prima geregeld!

Afdekhoes besteld en dag erna al ontvangen, past perfect en dus zijn we weer geholpen, dank!

Terminalweg 19 a

3821AJ Amersfoort

Over DeZeilenSpecialist.nl

DeZeilenSpecialist.nl is een webshop gespecialiseerd in universele afdekzeilen voor uw boot, bakfiets, buitenboordmotor, jetski, caravan, camper of auto. Met een maximaal uitgeruste voorraad kunnen wij dekzeilen aanbieden in veel verschillende maten en kleuren. Wij streven ernaar onze producten up-to-date te houden en uw wensen en suggesties hierin mee te nemen.