Snelle levering.

Goed advies.

Super snel geregeld!

Ik heb alleen een top afdekzeil besteld die niet heel makkelijk erop of eraf gehaald kan worden. Maar ipv het touw gebruik ik nu 6 lood blokjes. En dat werkt perfect.

Uitstekende service & kwaliteit

Uitstekende service & kwaliteit

Alles verliep vlot van bestelling t/m levering en kwaliteit produkt

Alles verliep vlot van bestelling tot levering en de kwaliteit van product. Blij mee.

uitstekende service

xxxxx

Overzichtelijke website.

Klantvriendelijk, achteraf betalen met klarna is een goede service.

Duidelijke site en snelle levering.

De site is duidelijk. Je kan simpel een goede keuze maken. De communicatie is correct en de levering zoals omschreven. Ben zeer tevreden!

Netjes op tijd en goed afgeleverd

Past heel mooi om de boot heel goed

Positief. Denken mee en leveren snel

Zonder meer positief. Denken mee en sturen een alternatief meteen op. Echt super!

Goede service en snelle levering

Site makkelijk en overzichtelijk prettig dat je ook als gast kan bestellen en niet verplicht ben om een account aan te maken.

de caravanhoes paste perfect

mijn caravan staat de komende winter buiten,. ik moet nog afwachten hoe de hoes zich gedraagt na herfst en een winter periode ??? Maar ik ben hoopvol gestemd

Snel en accuraat

Bestelling snel aangekregen

Blij met de bestelling

Very good service

Very good service

Alles klopt, kwaliteit- prijsverhouding in orde

Directe persoonlijke service met passend aanbod

Persoonlijke service met passend aanbod

Super snelle levering

Correct

Correct

Snelle goede service

Bij ontvangst bleek één zandzakje niet goed te zijn. Niet aan de buitenkant te zien. De volgende dag werd er al een nieuwe opgestuurd. Geweldige service.

Snelle levering, mooie zandzakjes

Net wat ik zocht !

Zeer snelle en correcte levering. Goede omschrijving van de specificaties en afmetingen zodat ik de juiste keuze kon maken

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, past prima

Goede en snelle levering. Product voldoet aan de wensen

Terminalweg 19 a

3821AJ Amersfoort

Over DeZeilenSpecialist.nl

DeZeilenSpecialist.nl is een webshop gespecialiseerd in universele afdekzeilen voor uw boot, bakfiets, buitenboordmotor, jetski, caravan, camper of auto. Met een maximaal uitgeruste voorraad kunnen wij dekzeilen aanbieden in veel verschillende maten en kleuren. Wij streven ernaar onze producten up-to-date te houden en uw wensen en suggesties hierin mee te nemen.