Makkelijk en goed

Bestelling voldoet aan de verwachting en was snel geleverd.

prima en zeer tevreden

prima en zeer tevreden

Duidelijke website en bestelprocedure, snelle levering, goed spul.

veel keus, precies wat ik zocht, prima kwaliteit, niet duur

Snelle levering, goed stevig materiaal

Snelle levering en goed en stevig materiaal

goed product en snel geleverd. Tot de volgende keer.

Mooie hoes

Lekker snel in huis

Goedemorgen service

Werd goed meegedacht, en de volgende dag was het materiaal al binnen

Stipte levering

We hebben een groot zeil gekocht (8m) .door de omvang van het zeil is het wel nuttig om dit met drie personen te plaatsen.dit weekend hevig regen ,camper goed beschermd .

Erg snelle en correcte levering

Duidelijke site en correcte levering

Op naar de volgende bestelling

Duidelijke website om te bestellen en goede uitleg over het product

Goed product.

Voldoet aan de verwachtingen.

heel tevreden

snel bezorgd en in prima staat.

Jemig wat snel

Een hele snelle levering van dit bedrijf. Top product en een goede prijs.

Zeer goede service

Snelle goede service en artikelen

Keurig afgewerkt

Is van uitstekende kwaliteit.

Degelijk

3 stuks parasolhoezen gekocht. Zien er degelijk en goedgemaakt uit. De vraag is even hoe zij zich houden in de tijd. Ik zou het jammer vinden als ik ze over 2-3 alweer weg moet doen omdat de coating aan de binnenkant blijkt los te laten of scheurt. Afwachten dus.

Goed product voor een goede prijs

Ik heb een BBQ hoes aangeschaft. Dikke stof in vergelijking met andere aanbieders. En een goede prijs. Snelle levering.

Snel en volgens afspraak

Het zelfde afdekzeil als een aantal jaren geleden. Dit voldeed aan de verwachtingen dus wederom besteld.

Uitstekende service

Wat een uitstekende service verleent dit bedrijf. Er was een fabricagefout met het bestelde item en ik kreeg binnen een dag compensatie in de vorm van een geldbedrag. Echt heel fijn.

Goed en snel !

Snel geleverd , goede kwaliteit !

Wel ok

Dakhoes besteld voor auto. Na lang zoeken vond ik de site en was de enige waar ik duidelijk kon lezen hoe ik moet meten voor het bepalen van de maat. Hoes wel ok hoewel de wind er aan de zijkant makkelijk onder komt. Tip: maak de opberghoes een fractie groter. Als je de dakhoes wat slordig opvouwt dan krijg je hem nooit meer in de opberghoes.

Snel en accuraat.

Snelle levering en na retourzending een hele snelle afhandeling!!!

Zeer vriendelijk en behulpzaam!

Ik zocht een dekzeil voor mijn fiets, een oma field. Gebeld en werd meteen geadviseerd om een bepaald zeil dat juist rekening houd met een breed stuur. Ik heb het gelijk online bij dit bedrijf gekocht en perfect!!! Ik als weer iets nodig zou hebben dan zeker weer bij dit bedrijf.

Keurige levering, goede spullen

Terminalweg 19 a

3821AJ Amersfoort

Over DeZeilenSpecialist.nl

DeZeilenSpecialist.nl is een webshop gespecialiseerd in universele afdekzeilen voor uw boot, bakfiets, buitenboordmotor, jetski, caravan, camper of auto. Met een maximaal uitgeruste voorraad kunnen wij dekzeilen aanbieden in veel verschillende maten en kleuren. Wij streven ernaar onze producten up-to-date te houden en uw wensen en suggesties hierin mee te nemen.