Er miste 1 tussenstang

Binnen 3 dagen was het opgelost en hadden we een complete. Top

Super bedrijf goede suvers

Superbedankt goede de service

Goede kwaliteit

Normaal ben ik niet zo'n recentie schrijver, maar voor deze hoes maak ik graag een uitzondering. De bbq hoes voelt degelijk aan en is goed gemaakt. Handige detais zoals de hengsels om de hoes er af te tllen en de beluchtings openingen. Over de levensduur kan ik slecht fantaseren, maar ik vermoed dat deze toch enkele jaren mee gaat. En nee, ik werk niet voor de Zeilen Specialist en heb ook geen korting gekregen. Mvg Chris

prima op basis van de manier van meedenken en snelle afhandeling

er wordt meegedacht en er wordt snel en ter zake doende gereageerd!!

Duidelijke site, levering naar wens.

BBQ hoes besteld. Volgende dag geleverd. Past goed, degelijke uitstraling.

Goed antwoord op mijn vragen

Snel en netjes geleverd met een goed advies over kwaliteit en maatvoering.

Super service.

1 van de 2 bestelde pakketten kwam beschadigt aan, na 1 telefoontje werd er direct een nieuwe opgestuurd.

Vlotte afhandeling

Zeer vlotte afhandeling,

Goede kwaliteit, snelle bezorging.

Degelijke parasolhoezen. Prima foto's op de website. Geheel naar verwachting.

Zoef…supersnel!

Ik bestel zeer regelmatig van alles bij iedereen. Een snellere levering als deze van DeZeilenSpecialist heb ik echter nog niet meegemaakt. ‘s Avonds om 23.00 u besteld en de volgende ochtend rond 11.00 uur al in huis. Top! Bestelde wat eenvoudige accessoires die ook voldoen aan de verwachtingen.

optimaal

optimaal

Buitengewone kwaliteit parasolhoezen

Eindelijk kunnen vinden, buitengewone kwaliteit parasol hoezen voor een lage prijs. Mooie stevige stof met stokhaak buitenzijde en ventilatie voorziening. Aanrader dus.

Snelle levering,goede back up

Snel geleverd, telefonisch contact ook goed

Super snelle levering

Super snelle levering

Past mooi

Past mooi

Goed materiaal

Snelle levering, goede maat, goede kwaliteit.

Uitstekende kwaliteit voor een goede prijs

BBQ hoes voor mijn kamado

Snelle levering en zeer vertrouwd

Snelle levering.

Supersnel en goed product.

Supersnel en goed product.

Mooi snel en goed geleverd

plezierig en probleemloos van begin tot eind

Was op zoek naar een bootzeil. Kwam terecht op de duidelijke website van DeZeilenSpecialist. Had nog wat vragen waarop een helder antwoord werd gegeven. Toen besteld en had inderdaad (zoals beloofd) het zeil de volgende dag in huis. Zeil ziet er degelijk en goed afgewerkt uit.

Hoes past perfect.

Makkelijk over de camper te plaatsen.

Ik heb meerdere zeilen bij jullie gekocht. Nu een nieuwe besteld en wat mijn opvalt het is vacuüm verpakt en het lijkt dat het dunner is als de vorige zeilen. Gr.JG.

Snel en mooie hoes

Standaard hoes voor mijn Range Rover classic past uitstekend!

Terminalweg 19 a

3821AJ Amersfoort

Over DeZeilenSpecialist.nl

DeZeilenSpecialist.nl is een webshop gespecialiseerd in universele afdekzeilen voor uw boot, bakfiets, buitenboordmotor, jetski, caravan, camper of auto. Met een maximaal uitgeruste voorraad kunnen wij dekzeilen aanbieden in veel verschillende maten en kleuren. Wij streven ernaar onze producten up-to-date te houden en uw wensen en suggesties hierin mee te nemen.