Geweldig product

De skottelhoes precies zoals deze hoort te zijn. Echt waterdicht en goed van maat. Klein verbeterpuntje: Hoge verzendkosten voor brievenbus pakketje. Maar ondanks dat heel blij met hoes

Perfect!

Duidelijke website, super snelle levering en hoge kwaliteit materiaal (parasolhoes). Een perfecte aankoop voor relatief weinig geld. Top!

Zeer vlotte bezorging goed product

Prima producten, snelle verzending

Goede website, producten goed te vinden en snelle verzending. Kwalitatief goede producten lijkt het.

Correct en top geregeld

Waar voor het geld, goed product

Bij DeZeilenSpecialist in één keer het juiste dekzeil, perfect materiaal, past goed!

goede service

ook na telefonisch overleg omtrent maatvoering goed geadviseerd , nu afwachten of dit dekzeil de belofte waarmaakt.

Zeer positieve ervaring

Hoes voor de barbecue besteld, volgende dag al in huis en we waren verbaasd over de perfecte kwaliteit voor deze prijs. Blij mee!

Supersnelle bezorging en goed materiaal

S avonds hoes voor onze bbq besteld en de volgende middag al in huis

Bestelling was prima

Ik heb met behulp van de hulptool kunnen bepalen welke maat ik nodig had. Bestellen ging vlot en makkelijk. En de levering was ook snel. Nu nog even afwachten tot de caravan in winterstalling gaat dan kunnen we hem fysiek uittesten maar daar heb ik alle vertrouwen in.

Veel geduld en meedenken Zeker ook als het om relatief kleine aankopen zijn Ga eerst bij de Zeilspecialist kijken en als ze het niet hebben dan pas op internet zoeken

Goede kwaliteit en snel verzonden

De hors die ik ontving was van een goede kwaliteit dus voor de toekomst kijk ik eerst bij de zeilenspeciaallist

Snelle levering prima pasvorm.

Het afdekzeil van onze roeiboot was aan vervanging toe. Super tevreden over de maatvoering en snelle levering.

De barbeque hoes voldoet aan de verwachtingen, erg blij mee!

Was goed

Past niet heel maal te groot

Mooie kwaliteit parasolhoes.

Snel geleverd. Super

Snelle levering en goede kwaliteit

Bootzeil besteld prijs en kwaliteit is goed.

Snel geleverd en een stevig zeil

Werd snel bezorgd en is een stevig zeil, gebruik ik voor de bbq

Afdekhoes past prima

De hoes zit keurig verpakt in een draagtas. Het is alleen jammer dat je hem, na gebruik, met heel veel moeite weer in deze tas krijgt. Aanbeveling voor DeZeilenSpecialist: lever het geheel in een wat ruimere draagtas, dan is het inpakken niet zo lastig. Bedankt.

uitstekend uitgevoerd

wij zijn keurig netjes behandelt

Duidelijke website, vlot telefonisch contact

Bestellen en levering verliepen vlot. Ik zou het wel prettig vinden als er standaard een factuur gemaild of meegeleverd zou worden. Nu moet je daar apart om vragen.

Snel en kwaliteit

Zeer snelle levering, product zoals beschreven.

Snelle en juiste levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding

Terminalweg 19 a

3821AJ Amersfoort

Over DeZeilenSpecialist.nl

DeZeilenSpecialist.nl is een webshop gespecialiseerd in universele afdekzeilen voor uw boot, bakfiets, buitenboordmotor, jetski, caravan, camper of auto. Met een maximaal uitgeruste voorraad kunnen wij dekzeilen aanbieden in veel verschillende maten en kleuren. Wij streven ernaar onze producten up-to-date te houden en uw wensen en suggesties hierin mee te nemen.