Kwaliteit en levering goed

kwaliteit en de levering goed en snel. Door de breedte van de boot was de eerst passende zeil keuze te lang. Het moet aan de achterzijde worden ingekort.

Zeer deskundig advies

Na 6 zeilen geprobeerd te hebben bij een andere leverancier. 1 belletje gedaan naar de zeilenspecialist en na wat overleg kon ik gelijk het juiste zeil bestellen en deze past perfect!

Meten is weten zeilspecialist!!!

Had even een probleempje met de verkeerde hoes. Ben terug gebeld door het bedrijf en alles is keurig opgelost. Chapeau

Supersnel

De ene avond besteld en de volgende ochtend in huis

uitstekende service, snelle levering en duidelijke webshop

Ik heb een hoes voor mijn barbeque besteld, in de webshop staat duidelijk de verschillende maten van de hoes aangegeven. De levering was heel snel en de hoes is van prima kwaliteit, stevige stof en goede pasvorm. Ik ben dik tevreden!

Zeer snelle levering

Zeer snelle verzending

Prima geholpen.

Snelle levering prima kwaliteit en bovendien betaalbaar.

Snel en correct

Prima zeil goede maat, tevreden.

Zeer goede kwaliteit hoes voor mijn buitenkeuken

Snelle service goede kwaliteit zeil

Mooi bbq hoes, snel geleverd

Mooie ruime hoes voor de weber bbq Ziet er degelijk uit

Stevige hoes

Prima en snelle beantwoording van vragen

Levertijd viel iets tegen maar daar kon de Zeilenspecalist niets aan doen (voor zover door mij te beoordelen) dat werd helder gecommuniceerd !

Alles goed geregeld

Kom afspraken goed na Kan niet beter Groetje Van der sande

Behulpzaam

Zeer behulpzaam, vriendelijk en snelle levering

Wat slordige after sales

Support pole, 8 zandzakjes en zeilklemmen besteld. Eén musketon kapot; zowel gebeld als gemaild hierover: levert na een week geen musketon op. Wel een minder goede review. Bij terugkoppeling vanuit DeZeilenSpecialist blijkt dat dit kleine onderdeel tot een groot pakket is opgeleukt en bij een afhaalcentrum is gebracht; helaas zonder de klant te verwittigen. Al met al toch fatsoenlijk opgelost.

bedrijf met service!

Ik had een dekzeil op het oog voor mijn open bootje, en door mijn eigen (niet goed) kijken de verkeerde lengte besteld. Had een hoop geregel verwacht. 1 telefoontje en het was helemaal geen probleem. Gewoon terug sturen en de juiste lengte opnieuw bestellen. Dat alles binnen twee dagen (inclusief verrekenen van de faktuur) . Gewoon een bedrijf die nog service heeft. Waar vind je dat nog tegenwoordig.

Prima kwaliteit

Past mooi, nette afwerking en waterdicht .

Vlotte verzending ,prima product.

Het dekzeil van mijn boot besteld en reeds de volgende dag in huis. Prachtig blauw en stevig exemplaar. Mooi verpakt in een zeilzak en daaromheen een stevige doos.

We hebben een hoes voor onze caravan besteld, betaald en na 5 werkdagen was de hoes op de camping in Spanje. Zelfs geen extra kosten voor verzending naar Spanje. Helemaal super. In april gaan we weer naar Nederland en blijft de caravan in Spanje. In oktober zijn we weer terug in Spanje en zullen we vertellen hoe de caravan er uit ziet na 5 maar den volle zon.

Top kwaliteit

Gisteren barbecue hoes besteld, vandaag al geleverd. Vorige was stuk gewaaid door de storm. Hoes is van mooi stevig materiaal gemaakt, wat mij geruststelt voor een nieuwe storm. Mooi dikke kwaliteit en snel geleverd. Top! Zou mooi zijn als men in de toekomst tuinmeubelhoezen aan het assortiment kan toevoegen.

Snelle levering.

Had snel een zeil nodig en deze gevonden bij de zeilenspecialist. Binnen een dag geleverd en zeer goede kwaliteit.

Vlot geleverd en een mooi product

Prima, goed product, snelle levering en prijs is oké

Goed dekzeil voor een boot die ook in de winter in het water blijft

Na een goed advies over welke maat geschikt was voor mijn boot werd het zeil de volgende dag al afgeleverd. De kwaliteit van het zeil is erg goed en geschikt voor een boot die de hele winter in het water blijft liggen.

Klasse bedrijf

Perfecte pasmaat zeil precies optijd geleverd zoals afapraak. Hier kun je op bouwen

Terminalweg 19 a

3821AJ Amersfoort

Over DeZeilenSpecialist.nl

DeZeilenSpecialist.nl is een webshop gespecialiseerd in universele afdekzeilen voor uw boot, bakfiets, buitenboordmotor, jetski, caravan, camper of auto. Met een maximaal uitgeruste voorraad kunnen wij dekzeilen aanbieden in veel verschillende maten en kleuren. Wij streven ernaar onze producten up-to-date te houden en uw wensen en suggesties hierin mee te nemen.