snelle levering na bestelling. correct verpakt. Besteld zeil nog niet kunnen uitproberen door de hevige rukwinden. mogelijk wordt wel mijn 14 daagse termijn overschreden.

Snel geregeld

Mooi snel gedaan.

Prima en ook snel geleverd

Snel geleverd en zo als van ouds

Mooi zeil . Snel en goed geleverd

Mooi zeil .snel en goed geleverd

Klantvriendelijk en hulpvaardig

Ben goed geholpen wordt teruggebeld zeer klantvriendelijk nu nog even wachten op mooi weer zodat ik de dakhoes kan passen op de auto. Bedankt.

Top geregeld

Zeer snelle levering en goed product.

Snel en goed!

Prima, goed product en snel geleverd

Uitstekend.

De kwaliteit van de afdekzeilen voor onze fietsen was boven verwachting! Als we in de toekomst nogmaals zeilen nodig hebben, zoeken we eerst bij deze firma.

Goede telefonische adviezen, geen verkooppraatje

Prima telefonische adequate hulp. Heb het product nog niet uitgepakt , dus kan hier nog niets over zeggen.

Voor aanschaf van een hoes nog telefonisch contact gezocht. Ik werd prima te woord gestaan en kreeg antwoord op mijn vragen

uitstekende afhandeling en naar gevoel goed product/kwaliteit

uitstekend afgehandeld en zeer goede prijs /kwaliteit . moeten het nog uitproberen maar verwacht daar geen problemen mee

Tevreden klant

Snelle levering en goed product

Top snel geleverd

Na een klein probleem telefonisch contact gehad Super snel opgelost

Doe wat beloofd wordt

In eerste instantie was er geen telefonisch contact mogelijk maar zou ik terug gebeld worden. Twee uur later ging de telefoon. De door mij bestelde topcover was niet op voorraad. Dit kon wel eens vier à zes weken duren maar ze zouden hun best doen om e.e.a. te bespoedigen. Drie dagen later stond de bezorger al voor de deur! Grote klasse. Bovendien een prima product. Helemaal naar mijn zin

Om aan te bevelen

Super service!

Goed product en snelle levering

Mooi afdekzeil voor de auto, ik gebruik hem naar tevredenheid

zeer goede ervaring

zeer snelle service, prima advies en hoewel nog niet uit kunnen proberen lijkt het een zeer goede kwaliteit van caravanhoes te zijn. Ik zou iedereen De Zeilenspecialist aanbevelen.

het is een groot best een groot zeil. Samen met mijn vrouw hebben we het zeil over onze camper geplaats doch we zagen te laat dat het zeil binnenstebuiten geplaats was. Het is niet verkeerd om aan te geven wat de binnenzijde is, een zei van 7,5 mtr is niet makkelijk om 123 te plaatsen

Goed advies, snelle levering

Ik ben uitstekend geadviseerd voor een dekzeil oplossing voor mijn boot. Staat nu mooi afgespannen met een supportframe en ballast zakjes.

Super tevreden

Snel geleverd goede kwaliteit

Waar voor uw geld en levering snel

De éne dag besteld en de volgende dag al in huis met goede ondersteuning van de vervoerder TOPPY

Vlak voor 24:00 uur besteld en de volgende dag in huis

Bootzwik gekocht en gewoon goede kwaliteit.

Supersnelle levering!

Hele snelle en correcte levering

Snel en goed

Bestelproces op de website en aflevering was goed. Website was duidelijk en makkelijk te bedienen.

Goed en snelle levering

Goed en snelle levering.

Terminalweg 19 a

3821AJ Amersfoort

Over DeZeilenSpecialist.nl

DeZeilenSpecialist.nl is een webshop gespecialiseerd in universele afdekzeilen voor uw boot, bakfiets, buitenboordmotor, jetski, caravan, camper of auto. Met een maximaal uitgeruste voorraad kunnen wij dekzeilen aanbieden in veel verschillende maten en kleuren. Wij streven ernaar onze producten up-to-date te houden en uw wensen en suggesties hierin mee te nemen.