Slecht

Verkeerd product gehad, op mijn kosten retour, geen retourlabel!

goede kwaliteit en snelle levering

goede kwaliteit en snelle levering

Prima hoes.Past goed.Goede kwaliteit.

Sn gestuurd. Uitstekende kwaliteit. Blij mee.

Snelle service en uitstekend product

Wij hebben een dekzeil voor onze sloep gekocht. De levering was bijzonder snel. Het dekzeil zelf van sterk materiaal, de boot goed omsluitend, met stevige singels om het zeil aan de boot vast te maken.

Goed telefonisch advies gekregen

Goed mee gedacht over de opties voor het boot dekzeil.

Heel erg bedankt voor snelle levering en communicatie. Dank u hartelijk

Zeer aan te raden

Goed product en snel geleverd

Goede en snelle service

gewoon PRIMA

Mijn bestelde coverhoes voor Dacia werd precies volgens afspraak bezorgd. Hoes zat prima verpakt en past uitstekend.

Erg snel

Snel en mooie kwaliteit

niet slecht

Het halve dekzeil is makkelijk te hanteren en vast te leggen. Het kan zijn dat de maten iets te ruim zijn, daar de wind er wat makkelijk onder kan komen. Misschien moet ik de haken iets meer draaien om ze korter te maken.

Zeer vlotte levering. Via de mail goed op de hoogte gehouden van de verzending. Uitstekend product

Snelle levering , spullen op voorraad

Snel en betrouwbaar

De verzending was snel en bij terugzending was het geld de eerstvolgende dag teruggestort.

Prima product! Netjes verpakt.

Snelle levering. Nog niet gebruikt.

Op tijd geleverd en hoes past perfect

Hoes over mijn caravan getrokken en e.a. past perfect. wel een paar verbeter punten: 1. De uiteinden van de spanbanden zijn 3 keer dubbel. Hierdoor gaan ze niet in de ogen van de spanners. (los gemaakt om dubbel te hebben want dan kan ze er wel doorheen) 2. Ik mis de optie om de spanbanden makkelijk los te maken aan de kant van de deur. Je moet ze aan de ander kant los maken. Is niet handig (caravan staat tegen een muur aan een kant em je moet de spambanden na openen weer onder de caravan door rijgen) Grtjes Harrie

Goeie website, snel besteld en supersnel thuis!

Goeie website, snel besteld en supersnel thuis! Perfect

Goed voorzeil snel geleverd

Ok

Heel positiefe ervaring mee gehad

Goede en op tijd levering, product uitstekend.

Snel en correct

Nvt

Goede uitleg en prima service

De medewerkers van DeZeilenSpecialist hebben mij voorzien van goed en eerlijk advies. Dit heeft mij geholpen in het maken van een keuze in het kiezen van een zeil voor mijn Prins 480 consoleboot. Het zeil heb ik nog niet kunnen passen, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit goed past.

Afspraak nagekomen

In de avond besteld en de volgende dag geleverd..

Alles correct

Tweemaal besteld. Snel geleverd en goed.

snel bezorgd

perfect

alles was perfect in orde !!

alles was zeer goed !

Terminalweg 19 a

3821AJ Amersfoort

Over DeZeilenSpecialist.nl

DeZeilenSpecialist.nl is een webshop gespecialiseerd in universele afdekzeilen voor uw boot, bakfiets, buitenboordmotor, jetski, caravan, camper of auto. Met een maximaal uitgeruste voorraad kunnen wij dekzeilen aanbieden in veel verschillende maten en kleuren. Wij streven ernaar onze producten up-to-date te houden en uw wensen en suggesties hierin mee te nemen.