Snelle levering, goede maat door telefonisch contact

Alles ging zoals beloofd

Uitstekende afhandeling order

Uitstekende afhandeling order

Correcte vlugge levering, voor herhaling vatbaar!

Vlotte service.

Snel. Zeiltje niet het duurste zeil. Maar na plaatsing zeer tevreden. Hopelijk gaat hij langer mee dan de vorige. Tot nu toe top

Super snelle levering

Goed advies via de mail echt super goed geholpen.

Super snelle levering!! En een top product!

Snelle levering en erg blij met het zeil! Pas perfect op de boot!!

Snelle levering en prima passend zeil

Prima passend zeil mooi afgewerkt

Top.

Besteld de dag nadien geleverd en het is top kwaliteit super.

Goed product vlugge levering

Gemakkelijk te plaatsen jammer dat er geen juiste maten waren zoals de breedte van de caravan 215 anders past deze goed.

Klantgericht

Persoonlijk contact met mij opgenomen omdat mijn pakket om onduidelijke reden retour was gekomen Weer naar mij opgestuurd en nu aangekomen. Foutje post nl, netjes opgelost.

Toppie service

Positief

okee, mooi produkt.

top

Snelle levering van goede produkten

Net als bij de vorige bestelling (boothoes met steunframe) kwam ook deze levering weer vlot binnen. De extra steun is een produkt dat de waterzakken in de boothoes voorkomt. Zo blijft mijn boot vrij van onnodig water (en hopelijk ook sneeuw).

Waardeloos

Heb het zeil er omheen gegooid en gebruik gemaakt van een zeilspanner om plassen in het zeil te voorkomen. Zeil zit er nu 2 weken om en vandaag heeft het uitermate veel geregend. Vanmiddag ben ik gaan kijken en er staan 3 waterbakken in het zeil en in de boot ligt ook heel veel water. Het zeil is dus niet waterdicht en dat mag je voor deze prijs toch wel verwachten.

netjes geholpen

ze helpen je goed!!! en ook voor een oplossing gezorgd Top!!!!

super snelle levering

savonds een nieuw zeil en volgende ochtend al binnen met de post, direct over mijn sloep kunen spannen zodat het smiddags voor de bui weer droog lag. Top service.

top service

top service

Zeer proffesioneel

Zeer snel een antwoord gekregen op mijn vraag via mail , zeer klantvriendelijk

Topkwaliteit voor een klein prijsje

Snel geleverd, product van uitstekende kwaliteit, past zeer goed en dat alles voor een zacht prijsje

Levertijd, kwaliteit,afmetingen: prima!

Aangename ervaring.

Snelle levering en goed gereageerd op mijn vragen

ik ben weer heel netjes geholpen snelle levering en service via de telefoon bedankt grtjs Ton v d Hoek

Snelle levering en kwaliteit prima

netjes verpakt en bezorgd

Correcte service

Correcte service

Terminalweg 19 a

3821AJ Amersfoort

Over DeZeilenSpecialist.nl

DeZeilenSpecialist.nl is een webshop gespecialiseerd in universele afdekzeilen voor uw boot, bakfiets, buitenboordmotor, jetski, caravan, camper of auto. Met een maximaal uitgeruste voorraad kunnen wij dekzeilen aanbieden in veel verschillende maten en kleuren. Wij streven ernaar onze producten up-to-date te houden en uw wensen en suggesties hierin mee te nemen.