Snelle en correcte levering en tijdens het proces werd ik prima op de hoogte gehouden

Zie hierboven

goede snelle levering

na mijn bestelling werdt mijn caravanzeil netjes de volgende dag geleverd

goede service en prijs kwaliteit super

De camper hoes werkt ,zo als ik het nu kan inschatten perfect. Hij zit er nu een week op veel regen en mists gehad. Alles onder de hoes mooi droog

Prijs en Passing ok

Levering snel een goede Passing

Snel en correcte handel.

Duidelijke website, maatvoering prima en snelle levering.

zeer snelle levering

snelle levering en goed product voor scherpe prijs

Als ik weer een zeil oid nodig heb koop ik weer hier

Na zeer prettig telefonisch advies heb ik een winterdekzijl voor onze sloep besteld en na afrekening kwam die de volgende dag al binnen via Postnl. Top.

Sluit keurig aan!

Voldoet aan de verwachtingen

Prima materiaal

perfect

de zending is zoekgeraakt bij post.nl na melding werd er gelijk een nieuw pakket gestuurd, wat de volgende dag wel goed bezorgt werd.

snel geleverd, prima product

snel geleverd, prima product 600 heeft mooie kwaliteit doek

Alweer een tevreden klant Bedankt voor de goede service

Gewoon goed

Eenvoudig bestellen, snelle levering en redelijke prijs..

Nog geen echte ervaring, moet nog 2weken wachten om het zeil over de caravan te plaatsen

Wel goede ervaring met het leveren, zeer snel!

Snel en goed geleverd

Pakket werd binnen 24 geleverd Goed verpakt Track & trace informatie via e-mail Kwaliteit van product moet nog worden ervaren

Vriendelijk en goed

Bij het bestellen van een zeil boot heb ik er voor gekozen om toch maar even te bellen. Daar werd ik vriendelijk en goed geholpen. Zeil werd een dag later bezorgd. Prima

De betaling en verzending prima.Wel mis ik een duidelijke beschrijving over het aanbrengen van de hoes. Het is een heel karwei.Dat heb ik niet gezien op het filmpje.Het leek een klein klusje maar niets is minder waar.! Het keuze veld werkt niet.

Prima kwaliteit hoes

Snelle levering bovendien

De levering was vlot.

Hebben het zeil nog niet kunnen gebruiken.

Snel geregeld.

Snelle levering en goed product

Snel geleverd en goede kwaliteit voor een mooie prijs.

Goed zeilhoes

Er zitten geen ringen in de zeilhoes waarmee de hoes storm bestendig aan de auto vast gemaakt kan worden.

Overzichtelijke website

Uitstekende snelle service en goede kwaliteit

Snelle ontvangst en goede kwaliteit voor een prima prijs.

Snel geleverd en past goed

Zeil, plus frame en zandzakjes

Terminalweg 19 a

3821AJ Amersfoort

Over DeZeilenSpecialist.nl

DeZeilenSpecialist.nl is een webshop gespecialiseerd in universele afdekzeilen voor uw boot, bakfiets, buitenboordmotor, jetski, caravan, camper of auto. Met een maximaal uitgeruste voorraad kunnen wij dekzeilen aanbieden in veel verschillende maten en kleuren. Wij streven ernaar onze producten up-to-date te houden en uw wensen en suggesties hierin mee te nemen.