Top, heel snel geleverd en een goed product

Super snel en makkelijk

Zeer tevreden over de snelle bezorging

Snel en goed!

Super snel geleverd en product zoals om schreven. Blij met de aankoop

Overzichtelijke site en snelle bezorging

Snel geleverd en goede prijzen

Betaalbare items die elders 3x zoveel kosten. Ogen open op internet, Zeilenspecialist Top

Blitzlevering

Product zoals omschreven, prijs zeer correct, snelle service/levering, goede kwaliteit

Snelle levering, perfect product.

Had al eerder deze buitenboord motor cover en nu met een motor er bij direct weer een besteld. Perfect ook voor de wintermaanden.

super

snel en super

Snelle levering en snelle reactie op gestelde vraag.

Positieve ervaring

Duidelijke website, makkelijke bestelprocedure, snelle levering, goed product. Top!

Ik ben fantastisch geholpen. Ik wou dat ieder bedrijf zo goed was met klanten service.

Héél goed !

Klantvriendelijk,betrokken, professioneel en duidelijk. De medewerker van dit bedrijf dacht mee over het vervoer naar Terschelling. Hij deed wat hij beloofde . Binnen 24 uur was het pakket op de plaats van bestemming. Ik beveel dit bedrijf zeker aan.

Goede service en snelle aflevering

Jammer dat er niet werd vermeld dat er geen rits zit in de parasolhoes. Daarbij mis ik een koord om de hoes vanonder vast te maken.

Zeer goede service

Fijn contact met een medewerker

Goede hoes voor mijn C3

Redelijke prijs voor een goede hoes voor mijn C3 en echt waterdicht

Perfecte service... vooralsnog alles snel en correct.

Bootzeil werd inderdaad de volgende dag geleverd. Voor ca. 110 Euro had ik een groot en zwaarder pakket verwacht (want beste kwaliteit zeil gekozen) maar na het uitpakken bleek alles perfect in orde. Zeil een maatje groter besteld waardoor we 'm ook om de motor achter de boot heen kunnen trekken. Zeer tevreden! Nu nog hopen dat het zeilen vele jaren meegaat.

zeer snel en goed product.

snel geleverd en goed product.

Voor mijn Van Moof een hoes gekocht! Super goed!

Snelle service. Goede berichtgeving

Meedenken

Snel en correct

Snel en correct

Zeer plezierig geholpen.

Uiterst correct en vriendelijk.

Postnl liet het helaas afweten

De zeilen specialist kon de belofte van volgende dag leveren niet nakomen door toedoen van Postnl. Donderdag besteld, maandag pas geleverd. Misschien nadenken over ander verzendbedrijf? Verder geen klachten. Op zich was de bestelling direct verstuurd, dezeilenspecialist treft geen blaam.

Goede en zeer snelle orderbehandeling

Had de foute maat besteld, na telefonisch onderhoud is bestelling geannuleerd en geld teruggestort. Juiste maat alsnog besteld en is volgende dag afgeleverd.

erg goed

Snelle levering, mooi product

Terminalweg 19 a

3821AJ Amersfoort

Over DeZeilenSpecialist.nl

DeZeilenSpecialist.nl is een webshop gespecialiseerd in universele afdekzeilen voor uw boot, bakfiets, buitenboordmotor, jetski, caravan, camper of auto. Met een maximaal uitgeruste voorraad kunnen wij dekzeilen aanbieden in veel verschillende maten en kleuren. Wij streven ernaar onze producten up-to-date te houden en uw wensen en suggesties hierin mee te nemen.