Snel, vriendelijk en uitstekende service

Direct iemand aan de lijn toen ik belde. Logistiek uitstekend voor elkaar. Zondagmiddag besteld, maandagmiddag in huis. Top!

Alles top geregeld super snel

Super snel bestelling binnen

Aanrader

Prima passend afdekzeil, nette prijs, snelle verzending

Super snelle verzending en zeer goede kwaliteit bootzeileil!

Snel, en goede kwaliteit!

zéér tevreden met het nieuwe afdekzeil voor mijn kajuitboot!

het door U geleverde long-life afdekzeil 600D type D is van een perfecte kwaliteit. de afmetingen kloppen precies en de eerste hoosbuien toonden aan dat het ook super waterdicht en afstotend is! Bovendien heeft uw firma het binnen 24 uur bij mij thuis bezorgd.

Besteld product ziet er naar verwachting uit

perfekt!

Super snel geleverd,perfekte nazorg na vragen een aanrader voor iedereen ! Werkelijk top en hartelijk dank! Jos ter Horst Hengelo ov

Gewoon goed!

Goede kwaliteit, juiste prijs en snelle levering

Super snelle levering en deskundige klantenservice

Goede en snel contact met klantenservice na een foute bestelling deze direct geannuleerd kon na deskundig advies een nieuwe bestellingen plaatsen. De volgende dag geleverd!

Heel goed ervaren

Top surves om 17uur besteld de volgende ochtend om 10:30 in huis. Kwaliteit zeer goed

Eerste keer zaken doen, goede indruk..

Zie boven.

Snel geleverd, keurig verpakt, op te halen bij een service-punt. Dankjewel!

Snelle levering en goed product

Prima ervaring door snelle levering

Prima ervaring door snelle levering en verder geen gedoe.

Goed’produkt

Product voldoet aan eis. Snelle levering .

Zeer goede kwaliteit van auto hoes.

Snelle levering.

goede informatie ontvangen na telefonische vraag, prijs kwaliteit artikel in goede verhouding

goede informatie ontvangen na telefonische vraag, prijs kwaliteit artikel i

Helder advies

Nadat het bootzeil dat wij 3 jaar geleden aangeschaft hadden inmiddels versleten was wilden we exact hetzelfde bootzeil bestellen. Helaas was dit type niet meer leverbaar bleek bij navraag via e mail. We kregen het advies een ander vergelijkbaar bootzeil te bestellen dat nagenoeg overeenkwam met ons eerder bestelde bootzeil.

Enkel lof , ik bestelde een beschermhoes voor parasol en die werd heel snel geleverd , hij paste perfect en wat een kwaliteit echt boven mijn verwachtingen , niet zo maar een dun ding in polyester maar een heel dikke stof , ja tevredener kan ik niet zijn , echt TOP kwaliteit en helemaal niet duur waarvoor mijn dank , zeker een aanrader

Duidelijk te kiezen welke je moet hebben. Ik moet hem nog wel uitproberen

Goede info

Goed op de hoogte gehouden ivm de levering.

Super snelle en correcte levering

Super snelle en correcte levering

Top kwaliteit service en prijs

Prima info via website, goede maat besteld en levering de volgende dag, helemaal top.

Zeer snelle levering. Perfect zeil.

Ik had niet heel veel vertrouwen in een universeel zeil. Maar deze past voor een dergelijk zeil erg goed. En is degelijk. En wat nog belangrijker is... waterdicht. Super dus.

Uitstekende service

Prima site en uistekende service en super snelle levering

Terminalweg 19 a

3821AJ Amersfoort

Over DeZeilenSpecialist.nl

DeZeilenSpecialist.nl is een webshop gespecialiseerd in universele afdekzeilen voor uw boot, bakfiets, buitenboordmotor, jetski, caravan, camper of auto. Met een maximaal uitgeruste voorraad kunnen wij dekzeilen aanbieden in veel verschillende maten en kleuren. Wij streven ernaar onze producten up-to-date te houden en uw wensen en suggesties hierin mee te nemen.