prima service en prima artikel!

prima service en prima artikel!

Hoes voor mijn bbq besteld en snel/netjes ontvangen. Zoals het er nu naar uitziet is het ook gemaakt van top-materiaal en is er aan kleine dingen gedacht. Bevestiging voor om de poten en lucht doorlaat aan de bovenkant

Goede kwaliteit prijs verhouding

Goede kwaliteit prijs verhouding

Sevicegericht

Na deel verzending tot komplete verzending, uitstekend afgehandeld.

Hoes nog niet gepast, service was prima en snel

Vlotte service

Zeer goed uit.

Zeer snel Geleverd . En ziet er zeer goed uit.

FANTASTISCH!

Supersnelle levering. Nog veel mooier product dan verwacht. Echte aanrader. Super mooie parasolhoes en zeer nette prijs. TOP!

Snel leverbaar

Zeil past precies en goed materiaal

Supersnelle levering, goede kwaliteit.

Alles klopte.

Vriendelijk en behulpzaam.

Zeer goede parasolhoes

Goede kwaliteit en snelle levering

Topkwaliteit

Snelle, duidelijke levering. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Goed verpakt geleverd volgens afspraak.

Super snel en goed!

Prima service: zeer tevreden.

Fiets hoes

Prima fietshoes, doet wat hij moet doen. Makkelijk over de fiets te plaatsen. Met de bevestigings gesp goed vast te zetten bij het achterwiel en bij het voorwiel extra ogen om vast te zetten met bv een ketting. Voor een mooi prijsje.

Goede ervaring

Vriendelijk , snel en product geheel naar zin !!

Snelle service.

Geweldig product! Mooie kwaliteit, goed gemaakt. Het ziet er mooi uit.

Heb verschillende malen contact genomen met uw dienst. Steeds een correcte oplossing gevonden. Dikke bedankt. De pakjesdienst is een ramp ,verkeerd afgezet en geen moeite gedaan om op de juiste plaats te leveren. Stallaert Romain

Snelle levering!!!

Kon hier vinden wat ik zocht, prettige prijs en snel geleverd. Ik ben heel tevreden!!!

Mooi en op tijd geleverd prima zo Gr, Ds

Zeer goed echt een aanrader snel en netjes verpakt

Zeer tevreden snelle en goede service en geweldige hoes voor de auto.

Supersnelle levering

Ik heb een autohoes besteld. Op zondagochtend.. S avonds kreeg ik bericht dat het pakket verzonden was. Maandag ontvangen. De hoes zoet er mooi uit

Prachtige hoes, snelle.levering

Snel geleverd, kwaliteit lijkt veel.beter dan die van het tuincentrum

Uitstekende BBQ HOES

Na ieder jaar een nieuwe hoes te moeten kopen voor onze BBQ (verteerd, gescheurd) heb ik met deze hoes eindelijk een degelijk product. Stevig materiaal en goed afgewerkt.

Na telefonisch contact is samenstelling van zeil uitgelegd.

Terminalweg 19 a

3821AJ Amersfoort

Over DeZeilenSpecialist.nl

DeZeilenSpecialist.nl is een webshop gespecialiseerd in universele afdekzeilen voor uw boot, bakfiets, buitenboordmotor, jetski, caravan, camper of auto. Met een maximaal uitgeruste voorraad kunnen wij dekzeilen aanbieden in veel verschillende maten en kleuren. Wij streven ernaar onze producten up-to-date te houden en uw wensen en suggesties hierin mee te nemen.